Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, a naši tuneli neka čekaju da se ovi završe pa da prebace mehanizaciju. Prenj će dočekati naša unučad, od unučadi... :-)
Za Prenj jos nema ni projekta, nece oni doci tamo napamet da kopaju.
Euro Asfalt u Bosni gradi sa deset radnika i jednom masinom i uredno prolaze sve tendere, a po EU ganjaju rokove sa svom mogucom mehanizacijom,
Čudo nisu iskopali do pola
EURO ASFALT ne placa nikom nista, manje firme koje rade zanjih i dobavljaju im raznu robu i materijale mole da im uplate djelic duga. Velika firma veliko sra..e
Euroasfalt je poznata lopovska firma,ali tamo gdi ima dobra kontrola ne mogu krast.Oni grade u Bosni,ali mi to ne vidimo i takodjer pokradu pare.ali mi to ne vidimo KAO U SLUCAJU HRANJEN. Ono sto se dobro vidi je nicanje vila i ranceva po brdima oko sErajva.
Euroasfalt= SDA
A Gazda im voza Lamborgini ??
I Bosni grade i prolaze Tendere dijele naš novac i kad se nemogu dogovorit u raspodjeli kriminalci onda obustave radove zbog pogrešnog izračuna cijene tunela.
A šta je sa tunelom hranjen
Nama bi dobro došao jedan ispod Žuca prema vogosci, a drugi ispod Hrasnog prema Dobrinji.
Sto ne uporedite za koliko urade isti posao ista firma kod nad i u HR
Dje je zastava BIH na banerima 🇧🇦
Bosnjaci rvatsku grade
Nadam se da ce i Prenj busit
Davno sam ja napisao da ne euroasfalt jedna od najkvalitetnijih firmi u BiH. Samo platite ljude uredno i sav posao ce biti gotov. Zasto bi neko radio besplatno kad moze negdje uzeti fin novac???
Da, najkvalitetnija. Bio, vidio, radio u njoj i ne bih vise ni za platu od milion. E mozes onda misliti kakve su ostale firme.
Bravo decki...
Pa što ne probište Hranjen ovako? Kad ćemo to čudo dočekati, a o Prenju i da ne pričamo.
Bravo, krenite sad sa Kladanj-Stupari i pripremajte Prenj.