Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čujem da duguju ljudima pare...
Imam ja ideju: Da sav otpad vozimo u predsjednistvo, dakle otpad na otpad....
Pa što dođe u Tešanj? Što ne ode u Grude ili Posušje da dole prezentuješ?
Još jedna od ubleha Grizelja, klepio je do sad milione na neke studije a nikad ništa nije realizovao, jer nema ni znanja ni kadra da to odradi. Koja ce budala ovu ublehu shvatiti ozbiljno kad inžinjere prima preko biroa i dok drzava plaća doprinose mogu raditi, čim prestanu poticaji ublehaš podijeli otkaze i novu garnituru primi. Sramota za jedan ovako ozbiljan projekat.
@ ivana grizelj jel to tesko kad neko istinu progovori o tomici koji inzinjere placa po 600 maraka i koji plate po pola godine ne vide, tj ne vide je nikako jer odu sami?
E super, lijepa vjest, nadam se da ce ovo zazivjet..