Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijedak primjer solidarnosti u nasem drustvu , cestitke!
sad treba 10% smanjit plate radnicima bekte i s tim pomoc ditu :-)
zasto minus.. pa vidite smijeska..znate li za satiru
da hoces Bekto proizvesti cepove za nase gu... da nam ga vise ne stavljaju ovi politicari
Cestitke Bekto.
bravo
Svi se udruzili da pomognu Diti ali i da dignu svijest o domacoj privredi samo onaj majmun od profesora (Muris Cicic) nesto blati i kudi. Dobar komad levatine.
A šta sada kaže uvaženi prof. Čičić? http://www.klix.ba/biznis/privreda/cicic-o-diti-i-bh-ekonomiji-a-sta-nakon-kupovine-2-3-deterdzenta/150630059
svaka čast
Svaka čast Bekto, ovdje ljudi vole ovo malo zemlje, kada bi bar toliko ovu zemlju voljeli i ovi štoo je vode, kada je ne bi čerečili i radili sve moguće da otežaju život građanima. Slušam sinoć one gladne aždahe iz Elektroprivrede, naročito onog starca, malo mu, nije se dovoljno nagrabio pa ne diraj u njihove višehiljarske plate a eto neka presiromašni građani naročito nezaposleni i penzioneri prodaju ako treba i svoje bubreg da plaćaju preskupe režije, sram da ga bude, nauživao se, omatorio grabeći ali mu malo, baš je čovjek proklet, a omladina besposlena hoda umjesto da ode u penziju i da mjesto nekom mladom inžinjeru.
Bravo! Sve najbolje o ovoj familiji!
To Bekto. Eto dobio si besplatnu reklamu.
Njima ne treba nikakava reklama. Imaju ugovorene poslove za ino partnere. Kad si kupio šta direktno od Precise? Ovo je čisto pozitivan akt prema jednoj domaćoj kompaniji koja treba pomoć.
Svaka cast!
SVE POHVALE ZA BEKTO KOMPANIJU. TAKO SE TO RADI. VIDI SE DA JE NAČELU KOMPANIJE ŽENA. ZNA KAKO TREBA POMOĆI.
super potez!
menadzment dite bi trebao da skonta da je sljedeci korak kada stanu na noge ugovore nastavak suradnje, a ne da kupuju jeftinije cepove od susjeda i komsija i ovu uslugu smatraju obavezom.
Dita ne kupuje ambalažu od stranih firmi, nego koliko se sjećam od domaće kompanije iz Gračanice ili Gradačca! Uglavnom, pohvale za Bekto kompaniju i da se dobra saradnja nastavi i u budućnosti.
Hvala puno, i dobro se dobrim vraća. ;)
...ovo poklanjanje ne pije vode...sve je ovo sumnjivo i na kratki rok... Ali ja mislim da se sa ovim "dita fenomenom" manipulira zbog straha pred nadolazecim ekonomskim kolapsom...
A sta ako se varas?
lijepo bi bilo vjerovati da su se kao feniks iz pepela ponovo rodili.....iskreno zelim da imaju uspjeha i napretka.........bili bi pravi primjer za ostale
PRIKAŽI ODGOVORE (6)