Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas se nabrije covjek kad cita ovaj clanak. Da ne znam u kakvom je stanju pogon, koliko je bakra ukradeno iz hala i da je ta pruga na nekoliko mjesta do Kombiteksa zabetonirana, da ne kazem izgradjene kuce na njima, mooozda bih i povjerovala u planove. Ovako, moze biti da se planiraju hale prenamijeniti u nekakve centre za migrante. Garant je IOM raspisao tender za najbolju ideju za prenamjenu objekata.
Hahaha za ovo "Kombiteks" teško je pronaći adekvatnu riječ...licemjerstvo, demagogija, idiotizam, drskost, bezobrazluk, dvoličnost, podlost..... Za ovo "izvući iz stečaja" novinar je totalni diletant !!! Razjebati kompletnu firmu gdje je radilo 6000 ljudi i danas prodavati i iznajmljivati njene objekte, a to nazvati poslovnim uspjehom je na razini Alan Ford ekonomije
Eto moji dragi sugradjani iz Sarajeva. Primjer kako dobro snabdjevanje vodom utiče na privredu. Ako Bog da, kad budemo imali vodu 24 sahata, imat ćemo opet dobru i uspješnu ekonomiju u gradu.
Ovo vam dobar primjer? Nekoliko lokalnih moćnika tu drži robove koje plaćaju 400-500 markica...
Tako je ukruhe