Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prevent - vlasnik milijarder, a zaposli skolovane ljude sa fakultetom da mu rade za 600 KM..informacije iz prve ruke
Sponzorisan tekst. Preven = zlo. Neuki ljudi na rukovodećim mjestima, politika ima prste u kompaniji, nikad inspekcija, vlasnici robovlasnici... 2000-tih i bilo dobro. Plate danas na tom nivou. Uslovi i gori. Prodaju jedan kapacitet kupcima a drugi u realnosti. Jedan čovjek opterećen za 8. Što proizvodnja to administracija. Ne pljujem iz zavisiti. Bio, vidio i ne hvala više. Još nisam NKV radnik...
Najbolji dio te famozne statistike i silnih podataka sto ne pisu kakvi su uslovi rada i nigdje ne objavljuju visinu plata koje ne prelaze 500-600 KM. Taj Prevent je prosle godine raspisao konkurs 400 radnika i samo 2 radnika zaposleno, niko im se ne javlja kao i ostalim. Zasto nece niko da im se javlja na konkurse logicno zbog plata niskih i losih uslova rada. Prije nego ista napisete slobodno izguglajte ovo za konkurse naci cete 100 % bez problema.