Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de makar kada slikate za javnost onda malo pospreite pogone, ove kartonske kutije izbacite.. HACCP??? hm....hm.... nisam od te struke ali dosta poznajem, ovi radnici pored zastite na kosi gdje je otvoreno prema hrani - one brnjice obavezno.. kada kihne? gdje ce... ma i ovako ce ali barem dobijam neku sigurnost.. ovo sto su postavili slika, eto od sutra dabogda da kupim vise klasove slatkise, ocekivao sam dosta, dosta urednije i sigurnije...ne vidim dezobarijere, ne vidim mrezice na prozorima, brnjice, ne vidim da je ovja hidrant u funkciji, zatrpan.. a sto pomenuh kutije? ostace par dana, navuci ce vlagu i eto problema... ako neko cita ko im je radio HACCP, vjerojatno imaju da malo to pospreme...
Ako vec imaju te standarde i certifikate bar bi trebali znati da radnik treba staviti rukavice na ruke ako radi sa hranom a ne ovako da se slikaju, bar su to mogli kad su doveli novinare...logika.
Volim Klas i njegove proizvode ali šta je onda uopšte HACCP kad ga na ovim slikama ne vidimo . Mislim njegovu primjenu. Svaka čast vrijednim radnicima ali rukavice i maske su vrlo poželjne za HACCP. Pogotovo kad se slikamo za javnost ! Šta li je sa tim rolatom ? Kako se on pravi kad mu je HACCP još nedostižan !
Šta je HACCP standard? HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) je skup ili sistem principa i pravila, kojima se obezbeđuje preventivna zaštita bezbednosti hrane i zdravstvena ispravnost namirnica, koje stižu do krajnjih potrošača. Nastao je s ciljem da eliminiše nepoželjne slučajeve kao što su: trovanja izazvana zdravstveno neispravnom hranom, razne vrste oboljenja koje se prenose hranom, konzumiranje zdravstveno neispravne hrane, prisustvo neželjenih sastojaka ili stranih tela u hrani i sl. HACCP sistem predstavlja sistematičan pristup upravljanja bezbednošću hrane i pića i zasniva se na identifikaciji opasnosti, nadzoru, efikasnom upravljanju i onemogućavanju da se opasnost po bezebdnost hrane pojavi tokom proizvodnje, pakovanja, transporta i prodaje hrane i pića. Čini ga niz jednostavnih koraka, koje je neophodno preduzeti tokom procesa proizvodnje hrane, uključujući i sve procese koji slede nakon proizvodnje, a predhode potrošnji, c ciljem da se obezbedi zdrav proizv
Jos nisu rukavice nabavili ? Bice noktiju ko kod sipca !
da je kadaifa sad
Bravo Klas, super su proizvodi.
Klasovi,proizvodi,su,odlični,pored,sprindovih,to,je,domaće.
Dobar je Klas ali je MBA vrh!
МБА може КЛАСУ само да пљуне под прозор. Хљеб сам им једном узео и никад очајнији пробао нисам. КЛАС је КЛАС.
mene bas stid ovih slika....i ovo je jedna uspijesna fabrika koja proizvodi kolace, pa kako onda izgledaju druge ne smijem ni da pomislim....meni je bas sada muka....pa ako je uspjesna, je li se nije moglo malo uloziti u prostor fabrike i u modernizaciju masina...rukovodstvo fabrike neka ih bude stid i sram iz kakvog pogona plasiraju robu na trziste....
"...tu baklavu koju vi konzumirate za Bajram mi smo napravili od domaće pšenice, domaćih oraha, jaja...", priča Poljo. Samo domaće, od njive do trpeze!
Svaka čast Klasu i AS GROUP. Ova uspješna priča koliko mogu vidjeti po komentarima ovdje ogromnoj većini se sviđa. A, ovi koji pametuju o "rukavicama" i inspekcijama... Inspekcije u usješnim domaćim firmama spavaju. Ne izlaze iz pogona ne bi li nešto našli. I narano ne mogu naći ništa. Rukavice nisu obavezne. Obavezne su mjere higijene cijelog tijela, pa i ruku.
Inače cijela se Evropa zarazila Klasovim kolačima. Samo još čekamo da klix objavi Macho Janje. Providni ste. Gubite na svim poljima. Džaba vam ove kampanje, u slobodnom ste padu. Pokušavate i Bingo ocrniti, ali tu ste pročitani. Želimo vam me(h)ko prizemljenje. Ta agencija koja vam provodi kampanju će zajedno s vama.
Nikada ti nisi uživao u Klasovim proizvodima. To je jasno iz tvojih komentara. Tako da siješ ovdje smutnju kako je Klasova hrana opasna po život. Priča vam je nelogična a time i neuvjerljiva. Nemate šanse.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...dobre su im i baklave i tulumbe i ružice. kad poželim , zaždijem u konze i kupim domaće i "opucam" se :) za ostalo, tu je palma delivery.
Neka mi netko objasni,kako je Allah ili Bog dozvolio da baš danas pogine toliko ljudu u svetom mjestu?
Tema su kolaci, ako nisi primijeto.
*primijetio
Usrali su motku ovim slikama. Sve se bojim da ove runje sto rade s kolacima svako malo ne poceskaju jajca. Ja ionako ne kupujem gotove kolace.
hahahaha al paleta i kartoni u proizvodnji su zakon
Volio bi znati sta je tacno se desilo sa upi zorom i sarabonom. Te firme su bile nekad giganti , zalosno sto vise ne postoje.