Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da nece povecati cijenu kad je neki dan zakon izglasan da cijene ostaju od 5og marta do dalje
@dENd0Mania To ne vrijedi u slucaju da im strani dobavljaci dignu cijene. Bosna uvozi psenicu.
Uskoro Klas na dresovima Barcelone
Opet će nas KLAS spasiti a ne Aspek, Sprind ili šipci...
@fbUser1552287865 Bas glup. Aspek ne postoji ima koja godina. Te male pekare ili Fine Food ce moci obezbjediti da stanovnistvo moze kupiti hljeb. Malo siru sliku pogledaj i informisi se.
A to što stanari okolnih zgrada koji stanuju u njihovoj blizini imaju agoniju od života to nikom ništa.Treba doći i vidjeti kakvu buku i koliku količinu prašine svakodnevno proizvode ovi samohvaleći "humanitarci"
@gooUser1579717179 zivim pored fabrike i nemam nikakvih problema.
Klas budite uz nas😊
A to što stanari okolnih zgrada koji stanuju u njihovoj blizini imaju agoniju od života to nikom ništa.Treba doći i vidjeti kakvu buku i koliku količinu prašine svakodnevno proizvode ovi samohvaleći "humanitarci"
Klas je tu postojao prije tih zgrada. Ko te je tjerao da tu uzimaš stan, navukli vas investitori.
To je nad Klas hvala
U inostranstu na zapadu za alkohol za čišćenje i dezinfekciju od 70 posto, zatim hidrogen peroxid za dezinfekciju platim oko 1 euro za litru. To je 2 marke. Naša đubrad od apotekarskih lopova vade no-name 2dcl za 5km iz Kine. Mter im pohlepnu.
Jutros sam narucivao klas brasno, nema Toliko
Al ce izvozitu u Njemacku, nama sta ostane.
Samo štanjcaj
Sto ste zakljucali komentare na temu Bosnalijek da im se nahebemo matere...Dezinfekcijskih sredstava nema ni za lijeka jer sve salju vani, da Bog da im za lijekove otislo. Zabraniti izvoz zivotno esencijalnih proizvoda.
Klas je uz vas, svaka čast...
sponzorisani članci
Spustt cete vi cijenu kad radnici ostanu bez posla i kad ne bude imao ko da ga kupuje.
Necete vi kao proizvodjaci a pitanje je za prodavace