Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka malo jevrejskog kapitala u Telemachu. :D
BRAZIL MUBAREK OLSUN !!!!
Pranje para
Bljah, inevesticioni fond kupac, jedini cilj podizanje vrednosti pa prodaja, čisti profit što pre, znači šmimkanje, otpuštanje zaposlenih, snižavanje svih troškova, ionako nisam zadovoljan SBB uslugom sad tek ne očekujem neko poboljšanje.
Sad ce ukinut sport klub...
Pa sta si mislio ? Da ce doci Caritas, razbacivati dolare bez profita? Isti problem svugdje: Hocete Internet, maksimalnu uslugu a po mogucnosti dzabe. To ne funkcionishe pa se onda cudite investorima a la KKR (Ma da su oni jos dobri, kakvi znaju biti drugi)
ko bi rekao da će i telemach neko kupit. Ja mislio to neka velika i ozbiljna firma.
Pa to je valjda Slovenacka. i pored toga nas SBB je jaci i veci bio, sad su ujedinjeni, jer ih kupuju fondovi, i onda preprodaju.