Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bjelasnica i Igman, pretvoriti ih u charter destinacije za EU gradjane za cijelu godinu u kombinaciji sa Butmirom, eto love do krova.
Sto znaci, ulaganje u hotele sa pet zvjezdica, ulaganje u sadrzaje tipa jahanje konja, golf, vertikalni ski transport, nove staze, restoran na vrhu, kafice, curling, planinarenje itd itd itd. Milijarda nacina za investirat i uzet pare.
I to ne samo na Bjeloj i Igmanu, ima hrpa visokih planina u FBIH gdje se moze iznova praviti ski i centri za cijelu godinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve će to Fahro rasčerat...
znači, nastavlja se izgradnja džamija u narednom periodu
Valjda će naši političari biti pametnii od hrvatskih koji su išli da "love" investitore: http://***/vijesti/hrvatska/78749-otkrivamo-brizno-cuvane-detalje-kako-su-nas-josipovic-i-hrvatska-delegacija-osramotili-u-kataru.html
Upravo tako, sad ce onaj saban Radoncic poceti sa pricama o Al Kaidom ili ekstremistima. J**** ga retardiranog.
delegacija koju je silajdžić poslao da poguraju bakira u predizbornim šarenim lažama
SBF- ja konto sarajevo beer fest :p
Ja mislio SBF - Sarajevo Beer Festival, pa kontam sta ce oni tamo!😘
AAAA DOLAZI OVAJ VEĆ TRI GODINE;ČEKA GA DIREKTOR HOLIDAYA DA GA PREVESLA!!!!!!!!!!!!!
svi ovi arapski ministri su studirali na njboljim univerzitetima u svijetu. kad se tome jos doda njihov prirodni osjecaj za trgovinu onda je jasno sta ce biti od investicija. ali dobro i lijepa zajednicka fotografija vrijedi nesto:)P
Dodje jednom sa istoka bogat seik crna oka kad me vide, on zastade pa mu nesto na um pade Odakle si, lepotice pokloni mi belo lice ubrzaj mi srcu ritam kol'ko kosta ja ne pitam Ref. 2x Hej, Seki, Seki tako ti Allaha dovescu te, Seki do prosjackog stapa Seik silno blago nudi hoce za mnom da poludi i veliku kesu dresi da probleme moje resi Kunem se u svoga brata dajem tol'ko crnog zlata i sve svoje beduine da me pusta zelja mine Ref. 2x Seik ne zna zelje moje ne zna kako stvari stoje i da celi Kuvajt ima ost'o bi u dugovima Kunem se u svoga brata nemam tol'ko crnog zlata velike su zelje tvoje i za ludo srce moje
nek prolete avionom dvaput i nek nam izbace 2 milijarde dolara u apoenima od 5 dolara. to bi bila masovna krkljaza :D
Donose nama Bošnjacima tzv. ''vehabijama'' novac za ovomjesečnu platu zbog brade, kratkih nogavica, nikaba kod žena i to :)
ti bi prvi i kao srpin pustio bradu samo da dobijes nesto za dzabe ali ovako samo lazete i serete al odgovarat ce se i za to jednog dana
Habibi, ovo je bio sarkazam na ono što džahili govore da se dobijaju pare za bradu, kratke nogavice i nikab. Pa ja bih do sada plivao u parama da je tako jer ja nosim bradu, kratke hlače a žena mi nosi nikab.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma dolaze ljudi da otvore farme svinja poork made in bosnia
Dolaze da oplode srpkinje...
mislis hm.nebi ja tako reko
Pozdrav Turskoj i Arapima od BiH, Albanije i Srbije...mi smo vaši!
volio bih ti to jel tako? :D