Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo neka se radi, daj Bože da svake godine bude ovako posla za građevinare.
A znam, tako je bilo i na otvaranju one dionice do Tarčina. Na otvaranju iste, Zlatko Lagumdžija drži govor, koji je ministar vanjskih poslova.
Laburist bio je, neće više. Jer taj govor je držao kao prvi čovjek SDPa a ne ministar u MVP ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nevjerovatno ! podrepne muhe ponovo tu a potuceni do nogu na izborima !
Daj sto se pocinje Tarcin-Konjic-jablanica-Mostar,"naopasnija" dionica???
Bravo Kariću samo gradit i ne stajat.. nadam se da će ovi koji preuzmu novu vlast ostavit ovog čovjeka da radi svoj poso..!!
samo karaj karicu
karic je divlja zvjer. bravo!
Čovjek Dubai nasred pustare izgradi pa manje priča o tome.
Dobre vijesti, jos ako Ensad Karić ostane na mjestu direktora JP Autoceste FBiH, to ce biti jos bolji znak koji bismo razumjeli kao korak naprijed u borbi protiv korupcije. Nikakva stranacka pripadnost ne smije biti preporuka za radna mjesta, samo strucnost kandidata neka bude mjerilo pri zaposljavanju.
Kao i uvijek.. nova stranka.. novi direktor.. gasi muziku.. kako kazu nadrealisti
Kako deceptivan naslov. Čovjek bi rekao evo grade novih 50, 100 kilometara a ustvari to je poddionica od, ako se ne varam, 4 i po kilometra. Ovako se ne grade putevi ni u Rwandi.
a ĐE ĆE NEKO S TOBOM LEGENDO. Samo da ostaneš na toj funkciji ili da ne dođe neki sdaovski uništivač.
Ovako siromasnoj zemlji nije prioritet auto-put.Argument za ovu konstataciju je losija ekonomska situacija u BIH nakon intenziviranja izgradnje.Unistice nas kreditna zaduzenja a auto-put necemo zavrsiti.Sad se je lijepo slikati,ali vjerujte ova cesta nicemu ne sluzi osim manekenima.
Bolje neg ide u put nego da ide bakiju i ekipi u džep pa makar nikad ne prošo tim autom putom nek stoji onako.
Slazem se da je Baki zlo,ali neces sprijeciti da njemu i njegovoj ekipi ide u dzep.Imao si priliku,ali nisi znao,cisto sumnjam da ces je vise ikada imati.