Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ista ova federalna vlada smanjila podsticaje za 7% krajem 2021 godine. Pametnom dosta, ipak je izborna godina sad se obećava poslije izbora je kasno
1.Plavi dizel.2.Ukinuti PDV na gnojivo,zastitna sredstva i sjemena.3.Zastiti domacu proizvodnju,vancarinskim barijerama od DAMPING cijena npr.iz Poljske jer su u Poljskoj ukinuli PDV na gnojivo,a smanjili na gorivo,imaju nacionalne i EU podsticaje.Kalo biti konkurentan njihovim poljoprivrednim proizvidima.Inace STECAJ poljoprivrede u BiH.Tada ce nam cijene hrane odrdjivati multinacionalne kompanije jer vec uvozimo 80% hrane.
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
Pametno. Treba dati dzaba nek samo ljudi obrađuju.