Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno abdulah skaka i mirza čelik udruzili se...nebil oborili rekord u provalama i gafovima....A nek im se pridruzi i Nenadić...Njih trojica bi zatupila Ajnštajna
SDA je izdajnicka stranka, peta kolona ubacena u Bosnjacki korpus s ciljem da ga unisti, i ono malo sto smo imali prijatelja u svijeti mi Bosnjaci SDA je unistili, nedo Bog rata niko suze za nama ne bi pustio satrali bi nas !
Kasno je hajvani, kasno je. O tome ste trebali misliti prije nego sto su nas otpustili. Svakako ćete nam sad davati sa biroa. Nama je obećano da ćemo se vratiti kad se za to steknu uslovi. A vi ćete u oktobru vidjeti svoj zakon. Neće te sda biti ni na mapi. Onu sabljarku sa Koševa u okove sa cijelim svojim timom.
Čujemo kad covjek umre,od CORONE-19- ne smije niko ni da uđe,ni da ga vidi..Osniva se nova ,,specijalizacija- Rahmetolog-..
A ovi profiteri jedva dočekali da isplate radnicima minimalan.
Tom mjerom se hvalite jedno bar peti put a tek od prvog aprila kao oslobadjate raju zakupnina...nista novo i zakasnilo
Ne kontam, kako to sad malo kantona malo federacija a sve u svemu nista...to o zakupninama je minorno za vas to je najmanje sto ste mogli uraditi i nije za pohvale...i trebalo je od polovine marta bar kad su ljudi morali zatvoriti a ne od 1. Aprila.
Odcijepite se i formalno da se više ne natežemo i ne lažemo
ma sta ste donijeli,polovicne odluke,narod se šeta i izvodi djecu po parkovima a dosad smo se mogli rijesiti ovog problema,nema te vi STAV i odluku da zaustavite sve na 15 dana kao sto je evo recimo uradila Česka.Muda fale gospodo trenutno ali muda za pojedince koji su uvjek budele i neodgovorne osobe i bez ove pandemije.NECU DA SJEDIM KUCI DOK SE BUDALE SETAJU PO GRADU I SIRE ILI KUPE ZARAZU.Ili mjere za sve ili hajde nosi te se u 3 pm svi redom
Mi pomogasmo Zagrebu za zemljotres, a on nama ni par rukavica, za kaj ste bedaci
mogul li se po tom zakonu i dalje legalizovati kupovine diploma za stranacke pudlice...
Sta rade ovi SDP/NS botovi, kakve lazi sire, crknut ce od muke. BIH je jedna od najspremnijih drzava u svijetu i nase Vlade su odlicne i pravovremene odluke donijele. Botovi to vide i onda se zale na testiranje. BIH je testirala 7000 na 800 zarazenih, znaci svaki deseti test pozitivan. Francuska je uradila 200000 testova, od toga pola 110000 zarazenih. Spanija 350000 testova, 150000 zarazenih Puno vise testiramo od SAD, Srbije, Belgije, Britanije, Italije, cak i od Njemacke
"BiH je jedna od najspremijih država u svijet" Tu sam prestao čitati. Bakire makni sa portala aqomega, diplomatic, bošnjaštvo, komunjarosjek i ostale bandite uništiti će SDA i vas poslati u politicki zaborav. BAKIRE PODUZMI NEŠTO ZABRANI TE BOTOVE.
prosto je nevjerovatno da postoji osoba da je glupa kao ti, nevjerovatno...