Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte više da se odvoje hoteli čiji su vlasnici uložili vlastiti pošteno zarađeni novac od ovih tajkuna biznismena mafijaša koji su u talu sa državom
@Tama3333 zar ima takvih?
OTVORITE GRANICE - ZATVORITE LOPOVE!
Nema krize za njih. Imaju duple knjige noćenja! Sve sto prijave je 20% a ostalo je sve njihovo.
@HUGO odgovorno tvrdim da hotel Malak prijavljuje svakog gosta, plaća boravišnu taksu i apsolutno sve radi po pravilima ove države. Da, ima i takvih, vjerovali ili ne :)
e jeste nasli sagovornike, sve lopovi dokazani. hoolywood uplatio 400KM za april pa trazio da mu radnici vrate 150
Skupo je to sve... Noćenje dvista maraka... To je za budale... Preskupo je to sve, zato će i propasti svjetski turizam. Biftek 40 maraka. Pa nahranim fameliju i 3 kuma mesom za te pare. I bolje napravim sve. U HR 6 lignji i jedan kumpir pomfrita 100 kuna. Ulazna cijena nažirnica 2,5 marke... Pa ja to odavno zaobilazim a nisam koluz, imam i para. Ali ne plaćam nešto što je previsoka cijena
Svakako 90% hotela je u vlasnistvu lopova...
Otvarajte graniceeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do jucer si klixe pljuvo po Hotelu Hills, po Malak hotelu, po hotelima na Ilidzi, po Holywoodu itd… a sada ti kao zao sto su pogodjeni virusom. Kako vi spinujete i razdor sirite, sram da vas bude. Imali te ministre da kaznis ovaj privatni portal i ovakve privatne medije koji propagandu sire.
Elena Ceaușescu bila je rumunska političarka i žena komunističkog vođe i rumunskog diktatora Nicolaea Ceaușescua. Od 1980. godine je bila zamjenica premijera komunističke Rumunjske. Zajedno je sa svojim mužem provodila je diktaturu po državi a bila je mnogo omraženija od strane naroda nego sam predsjednik Nicolae..... Jesen stize dunjo moja!
kad bude moguće da cijene hotela u sarajevu kao u istanbulu onda ćete raditi, nigdje nije moguće zaraditi pare lahko kako vi hočete. i ovoj mraki iz hillsa što su godinama imali mjenjačnicu a nije bila registrovana nek gazda troši te devize što je ilegalno uzeo
Dosta ste i uzimali lopatom ,a radnici radili za 600KM
Stiglo ih, a nije to nista sta ih čeka, drugom kičmu lomit a dobrom se nadati ne ide.
@Gig4nt najgore je sto ce sad biti i gore.
Sad će radnicima da lome kičmu, bez radnog vremena, bez slobodnih dana, plata mizerija. Ima li sankcija za sve to?
Ne sviđa se, ovaj jedan što je označio vjerovatno jedan o takvih, stići će te stići, ima Jedan sve vidi.
ko god turistima "obećava" stroge mjere, propašće
Kad govorimo o pomenutim hotelima iz ovoga članka, mogu samo da kažem: haramom došlo, pa s toga neka nas ne čudi sve sto se dešava a i sve ostalo sto se bude dešavalo s njima.
@Unaprijedpropali molim Vas prvo provjerite prije nego što iznesete svoje mišljenje! O kakvom haramu Vi pričate?
Profiteri i robovlasnici
Otvaraj granice , open borders , Grenzen öffnen..!
Zasto su bitni samo sarajevski?
@Pridrazici ja sam iz Sarajeva i ovo mi zaista smeta što se samo spominju Sarajevo. Ostatak BiH je jednako važan kao i KS.