Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaato sto SDA ima viziju o jednoj maloj fildzan drzavi
@KPDZenica Krajina placa cijenu zato stu su bili hrabri i oduprijeli se alijnoj vizi fildzan drzave, oni su naivno se borili za BiH dok je alija potpisao podjelu....
@KPDZenica opstina centar je baznija od cijele Krajine
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta se moglo očekivati? Poslije rata je isplivao neobrazovani dio društva, koji sada vodi sve nas...pametni, obrazovani bježe iz BiH od 1992... Koliko je za 28 godina otišlo ljudi, koji u svijetu prave ono što su mogli u BiH? Primitivci kažu, kad ste pobjegli ne morate se ni vraćati....ali samo iz razloga što bi izgubili svoje današnje pozicije...
@abiha žalosno, zar ne? :-(
@abiha bez naroda grad ili država nemaju smisla, pogledaj podrinje koje su Srbi očistili od nesrba, tamo je vrijeme stalo, nema naroda, nema ekonomije, jedno riječju propala vukojebina. E to se sad od BiH pravi samo mirnodovskim metodama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta cekate. Odjebi te to Sarajevo jednom za sva vremena. Pacijente na dijalizu u Sarajevo nalaze korone u Srajevo migrante u krajinu itd.
Glupo je ovo pravilo. Pa ligično bi ilo da izvoz i uvoz iz EU ide direktno na Izačić tj prema Krajini. Ovime su tamošnje firme i izvoznici u nepovoljnom položaju. Treba izmijeniti to glupo pravilo i to što prije.
Ovo je urađeno na osnovu međunarodnih koridora uspostavljenih od strane EU puno prije korone i odnose se na glavne cestovne koridore (npr 5c), tako da ovo nije odluka BiH vlasti, nego samo ravnanje sa postojećim koridorima u EU. Više o koridorima imate ovdje: https://ec.europa.eu/transport/infrastructure/tentec/tentec-portal/site/en/maps.html
Iz Krajine sam i definitivno bi za ovu zemlju ratovao samo kad bi se Krajina odcjepljivala od bosne. Ps.sretan vam 15 april
Krajina je i geografski i emotivno odvojena od političkog Sarajeva. Ovdje su samo kad Krajina treba dati sinove, glasove i pare.
Nema potrebe Sarajevo predstavljati kao dusmane Krajine. To je totalno ludo i bezobrazano. Krajina je za mene sveta zemlja i majka mnogih nasih heroja i sehida. Ja sam iz Sarajeva i sta ja tu mogu da uradim? Da ih cekam dole na Marijin Dvoru i samaram. Ne razumijem stvarno.Nije krivo Sarajevo kriva je politika!
Ovo je pišanje po zdravom razumu.
Zalosno je koliko se godinama zapostavlja ovaj dio BiH. Od puteva, ulaganja u zdravstvo, skolstvo a svi znamo koliko je Krajina propatila u ratu i koliko je sehida dala za odbranu BiH. Infiltrirani u institucije sistema placenici pokusavaju da se ovaj dio BiH unisti i degradira
Ne zna Bake osim za Sarajevo - Centar... 10 puta vrijedniji od svih...
"Moralna i pravna odgovornost države jeste da podstiče društvene vrijednosti i osigura pravdu. Osim toga, vlast je obavezna da ljudima obezbijedi infrastrukturu i pogodnosti koje su potrebne ljudima da obave svoje zadatke efikasno. Dobra vlast preduvjet je za razvoj, dok korumpirana i nekompetentna vlast može biti prepreka naučnom i svakom drugom razvoju"
@Hirurg124 , Tako je, i nemogu nepismeni papci, skupljani po vukojebinama, voditi Državu.
gde prestaje logika tu pocinje bosna.
Ali sarajevo ne dozivljava ne samo krajinu nego i zenicu kakanj visoko vitez travnik i ostale gradove sta vas to cudi..sarajevo vec 30 godina ulaze u sarajevo a muze ovce i novce iz drugih kantona
@gooUser1580667610-ujutro stani na ulaz u sarajevo, bilo iz vogosce ili preko stupa pa ces vidjeti kolone vozila iz visokog, kaknja, zenice kako dolaze na posao u sarajevo a hiljade sarajlija ne mogu dobiti posao. znaci ta tvoja izjava ne pije vode.
@gooUser1580667610, A kako "sarajevo" treba da tu intelektualnu sirotinju doživljava? Zar nije dosta što podnosi sve vaše nepisme papke koje šaljete u državne, federalne, kantonalne,......institucije i plaća ih.
Pidrška balijama od ustaše iz Splita💪🏻🇭🇷🇧🇦⚜️
@Hrvat91910192 podrška*
Koji sve idioti na ovom klixu...kako bi volio da ih uživl vidim udijelio bi im koju marku,a ovdje muda rastegli da veća ne mogu biti..
pa to je jasno kod dan jos od samog pocetka agresije na nasu drzavu. Izolacija krajine vec tad pocela, jer SRBalija se borio samo za SK i njegove granice, da si tu formira svoj "EMIRAT. Zbog tog svega nije iznenadjenje zasto su KRAJISNICI IZOLOVANI I DO DAN DANAS, to je jos jedan dokad da SRBalijina IZDAJNICKA POLITIKA NIJEN PORAZENA I STREMI KA PODJELI BiH. NARODE KANTONA SA, PROBUDITE DE, jer ce te poatati EU GAZA.