Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kršio ne kršio nama opet VELIKO NIŠTA.
Kako nista, sta bi da te kao pasalucare ceka hiperinflacija? PASALUK "CVETA" ------------------------------------ Evro košta 114,71 dinar 08:32, 05.12.2013. Autor: Agencija TANJUG Dinar je prema dolaru oslabio 0,6 odsto i kurs iznosi 84,6929 -------------------------------------------------- Jebote sjecam se prije godinu ili dvije, dinar je bio 90 pasaluckih inflatornih stampaj Topcideru dinara. Ocigledno da pasalucari i dalje vole stampati inflatorne Topcider dinarjeve bez pokrica.
10%, 9 dinara, 20% 18 dinara, godisnja inflacija u pasaluku ce biti skoro 20%. Za dvije godine dolazi hiperinflacija, a onda je sve vec potonulo, bez obzira na Juzni tok, na Air Cetnik, na bilo sta drugo u pasaluku i dalje stmpaju pasalucke dinare bez pokrica, a to znaci da im je ekonomija na samom dnu, da ne moze biti gore nego jeste. S tim da sad imaju oko 35 milijardi eura duga, sto je ekvivalent recimo slican kao da Hrvatska ima 100 milijardi eura duga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Briga Ruse šta EU misli. Rusija je energetski gigant, puna nafte, plina, uglja. EU može samo gledati u nebo i hvatati sunčeve zrake i eventualno vjetar.
Hahahhah :D Jednostavno sam ZNAO da je predobro da bi bilo istinito, smrdi misle da je lahko igrat na dvije strane odjednom? Da im je da budu i Evropljani i Rusi istovremeno xD E pa nem're :D
na ovoj karti je jasno oznacena i republika smrdska jos su i zastavu stavili,,
Ma to jedino i mogu, crtat izmišljene karte... :) Kao što pišu izmišljenu historiju i tako to... :) Znaš ono, kad je neko jadan za slamku se hvata.
Ja sta je Vlaha na Klixu,,
A KAKO VI IZ KLIXA MOZETE DA KRSITE POSTOJANOST I DRZAVOTVORNOST BOSNE I HERCEGOVINE??? VIDITE LI VI JBNU SLIKU BA?? NA TERITORIJ BiH STAVILI STE DVIJE ZASTAVE A TO JE BiH OVO DAYTONSKO SRANJE, I ZASTAVU tzv.RS-a! JELI TO VAMA NORMALNO SVEGA VAM??? DAJ BA MIJENJAJTE TO VISE I IZBACITE KONKRUS ZA NOVINARE IMATE ZAISTA NEKOLIKO DOBIRH LJUDI A IMATE I TAKO NEKE LJUDE KOJI NISI IMAJU VEZE SA PISMENOSCU I SA KUCANJEM NA RACUNARU ALI I SA OSJECAJEM PROTIV BiH! RJESAVAJTE TO !!!
Juznin tok krsi EU zakon,..postoji i Sjeverni tok koji je apsolutno i bez i jedne jedine razlike identican ovom juznom toku,.. a taj Sjeverni ulazi iz Rusije preko mora u Njemacku. Interesanto je kako taj "Sjeverni tok" ne krsi zakone EU
Ljudi, ne nasedajte na jeftinu propagandu EU. Tek se sad setili kad su Rusi duboko krenuli u posao? Mislite da ovo nema nikakve veze sa time što Rusija podržava politiku ukrajinske vlade? EU više ne može ucenjivati Rusiju sa kupovinom nafte ili uvozom zita pa da poentira na taj način. Rusija sve to izvozi u Kinu...
Da su se Bošnjaci malo više družili sa Rusima koje kao Sloveni i mogu smatrati braćom, umjesto što su se družili sa navodnom "braćom" Turcima sa kojima nemaju ništa zajedničko osim religije, sada bi Južni tok prolazio vjerovatno i kroz čitavu Bosnu i Hercegovinu, a ova mapa ne bi bila ovakva kakva jeste.
SvaroŽe, vidiš kako ti na taj tvoj "fini" prijedlog odgovara jedan "brat" Srbin ;) Nazva te balijom i još genocid koji se desio prozva nepostojećim u par sekundi. Zar još vjeruješ u pan-slavenski pokret? To je izlizano i zaboravi na to, s Rusima nema saradnje, ništa se oni ne razlikuju od Amera, samo imperija i podanici.
ma najjaci smo boli nas tuki ba
http://games4pts.net/?ref=iemJy0rne Pogledajte obavezno.
Kakva su to djubrad cc Rusima ce sada odugovlaciti i praviti probleme - demokratski jer mora po zakonu necemo nikako osim po propisima! Kad EU il taj 'neko sa zapada' nesto hoce a protivi se zakonima neke drzave onda imaju sankcije.
Ja sam mislio da samo zlocesta Rusija vrsi pritisak i ucjenjuje komsije. Prosto ne mogu da vjerujem da ce andjelcici iz EU da koriste takve varvarske metode sa svojim clanicama. Malo me to cudi jer znam da je u interesu Njemacke da sve zemlje EU, i one koje to zele da postanu, budu nezavisne, slobodne i bogate. Ko je kriv ovim malim, beznacajnim drzavicama sto nisu napravili sve po zakonu i pravilima, postujuci sve bozije zapovjesti. Naprimjer kad je veliki gazda iz Berlina pravio "Sjeverni tok" sa tom istom zlocestom Rusijom. Sve po propisima.
Znam Vajate Erpe, samo sto je Ukrajina vidjela da ce bez saveza i povlastica koje imaju sa Rusijom, ostati gladni, goli i bosi, pa su izmedju Rusije i sarene laze zvane EU izabrali Rusiju. Ovi su pokusali da urade nesto na svoju ruku, za svoj narod i drzavu, a to nije dozvoljeno u zajednici "ravnopravnih" naroda. To je eksluzivno pravo njemackog naroda.
Rusija jeste majka Rusija i imam fobiju od germana. Procitao si me kao otvorenu knjigu.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sta se bunite za mapu, vidite da su cetnici hijackirali stranicu uz pomoc HDZ-a. Jebote kad pogledam minuse i pluse na komentare, osjecam se da sam na morava.com.
Šta se buniš, vidiš gore da i ti lutaš po TANJUG-u i šumadija.com :-)))
Udri Rusijo
A sto provociraju sa ovom mapom.Gle ucrtali RS.
Vid* stvarno, smradovi zaboravili nacrtat* crvenu zvijezdu :-)))
i i trobojki su pomiješali boje :-))
Da vidimo primjeti li iko bez pomagala( miksroskopa, lupe), 24% bošnjačke BiH?
primjetim brate..primjetim... hebo ja ovim klixovim urednicima svu familuju glupu kad postavljaju ovakve slike treba ih tuziti