Komentari (545)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mogla izdrzati muku da rodica Aida ima hotel Pino na Trebevicu pa rekla tata kako to moze ona da ima ja da nemam valjda si tata ti neki k..... u ovoj drzavi, a tata kaze ne placi dace tata tebi 2 hotela ko šiša Aidu....
bit cu iskren, vi ste najomrazenija familija u ovoj zemlji...ovo misli 95% gradjana ove zemlje, oni 5% se vrte oko vas i nece da vam kazu.
vise se i ne krije hahahahhahahahah
ono kad u cv imas babu kao kvalifikaciju.
Gazda imenuje gazdaricu...Svi znamo čije je. E baš je sposobna, vodila uspješno poznate lance hotela😂😂Ma oduševljeni smo da je neko došao sa takvim referencama.
Naravno da će je babo Bake zaposliti kao direktoricu svojih hotela. Neka ostane sve u porodici. I ptice na grani znaju čija je grupacija Al Shiddi.
Bravo klix, izbrisali ste top komentsr. Zelena bagra zaprijetila?
Upravo tako...
Ima li 5 godina radnog iskustva? Pitam za jarana.
Bakir se bas trudi da sto vise ljudi zamrzi kompletnu familiju... On poceo, zena (kvalitetno) nastavila i sad dovedu ubicu kojeg su oslobodili zbog "tehnicke greske"
Nrmoze i vlasnik i direktor zaboga daj nekom platu neka to vodi uzivaj kad ti je Allah dao
Narode sada bi trebalo da se moze popiti i nesto zestoko u tim hotelima!!!!!!! S obzirom da je direktorica poznati alkoholicar u sarajevskoj raji 😂😂😂😂
I veliki ljubitelj praškaste materije koja svojim izgledom asocira na kokain.
Nije samo alkoholičar hahahahaa presla je ona kod bivšeg kilometraze. Kad staviš i ženu svoju na menü hahahahaa
6 milijardi $ ovoj napaćenoj zemlji je rahmetli Alija skrenuo u džepove porodice, prijatelja i poznanika - kako bi zaokružili Begovat u kome će vladati. Pa vi i dalje veličajte lik i djelo Alije Izetbegovića.
Zasto spominjes to ime izdajnicko
Koliko smo jadni i ubijeni u pojam da ovo dopuštamo, pa i treba vako gazat po nama
Visićete jednog dana
Ma nesmije niko da pise o njihovom kriminalu Kakav Al Shidi kakvi bakraci samo paravan Covjeka nema vise nigdje kao da je izumro Pa sada kao oni polako poceli da zauzimaju pozicije na svome kao neko glup i mutav E narode moj svi smo mi samo ovce za sisanje
Eto koga ovaj portal i mnogi mediji podrzavaju