Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi uvozimo škart iz EU I Turske, a izvozimo organsko.
@YoggiSA Organsko a domaće. Vrijedni momci iz Fojnice. Kućna dostava. Više na: krompir.ba
Ja kad god hocu da objasnim kako mi imamo potencijala, kako nije sve crno i kako nam malo fali da se zivi bas dobro, svi mi pocnu pucat minuse i srat. Nema veze, ko je navikao da kuka uvijek ce da kuka i niko mu ziv ne moze pomoc, a ko hoce da radi i da se potrudi moze da stvori sebi odlican zivot.
ovo je takođe sastavni dio odnosno produžetak genocida na bosancima. narod od govana.
Organsko a domaće. Vrijedni momci iz Fojnice. Kućna dostava. Više na: krompir.ba
@ADLER Svaka čast momci, samo radite. Puno uspjeha..
dobro je !
mi kad vidimo španski paradajz 3KM/kg kontamo da naš ne može vrijediti više od 2KM/kg i ne damo jer smo svi veliki ekonomisti i poznavaoci apsolutno svega
a ko bolan tako misli. ti? uvjek je domace bolje 100 puta
Ma bravo! Mi ćemo evropsko smeće a švabama i jevropi organsko!
Nema ni teoretske sanse da je ista u Bosni uzgojeno organski a da je namijenjeno za prodaju.
ja prvi imam ...al ne prodajem
@nikic1 Organsko a domaće. Vrijedni momci iz Fojnice. Kućna dostava. Više na: krompir.ba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro je ovo i za svaku pohvalu je, ali pravimo granate, haubice, municiju, pravimo poluporovodnike, pravimo software, treba nam visoka tehnologija koju smo imali 70-ih, 80-ih godina poslog stoljeca.Neka mi neko navede jednu drzavu na planeti koja je agrarna i ekonomski prosperitetna....
ne može, jer se niko nije obogatio od poljoprivrede...poljoprivreda je strateška grana koju mora pomagat država, svugdje je tako, hrana je prioritet, tu nema profita.
Holandija, Izrael...
Ova zemlja ima potencijala, ovim ljudima malo treba. Dajte nam sansu, bicemo najbolji