Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super, a koliko je povecan uvoz ?
vaznije je koliko je uvoz povecan
@BUBEUGLAVI, MCCCLXXVII. Rekao sam da mozda grijesim to sto sam komentarisao a niti sam lud niti polupismen samo cu vama dvojici da kazem da sigurno ne zaradite za 7-8 mjeseci koliko ja za mjesec. To je zato sto me vucete za jezik a iako sam polupismen i glup dajem za pomoc gdje je potrebno mada stvarno nemam obicaj da to govorim a vas dvojica genijalaca ???? Nemorate odgovorit ali sebe sami zapitajte koliko vi nekom pomazete ili ste samo stetocina za ovo drustvo?
ja ne zaradim za citavu godinu koliko ta dvojica za mjesec
Ako nisu frizirani podaci (a ovo mislim nije moguce varati) inda je suoer vijest. Nesto je zasluzan Šarović, al vecinu zasluga pruzimaju privresnici i poljopruvrednici. Kad bi se zadrzao ovaj porast, za 4 godine vidila bi se velika razlika
sta je ovo krompir u vrecama izvozimo
AFERIM
A uvoz? Sigurno 30%. ☹️
dobro zašto onda zaposleni štrajkuju?
TAmo gdje ne rade pehlivani I gdje su ljudi dobili posao po sposobnosti a ne clanskoj kartici I krvnim zrncima.
šta će biti ovo da više izvozimo u sloveniju nego što iz nje uvozimo, ovo se nikad u historiji nije dogodilo
Izvoz mozgova... jedino ako računate radnu snagu...
A uvoz za 50% hahahaha
za oko 18 posto? Meni bi nekako logicnije izgledalo da stoji oko 20 posto a ovo 18 mi dodje kao da je to konacni postotak ali eto mozda grijesim. Ako je oko 20 posto moze bit i 19, 21 a ako je 18 onda je to to.
Jesi ikad čuo za decimale?? ... jbtbg kad polupismen svijet komentariše...
Super vijest.Pozitiva
Statistika trpi svašta, iznesite bilance, trgovinske deficite, to su pravi podatci, ovo objavljeno samo je propaganda u službi vladajućih.