Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se jača država. Neće njima niko govoriti šta će i koliko će kome.
Nemeš ti ko oni. Oni imaju Italiju i zapad iza leđa a ne Tursku. Turska bi i njih rado u savez sa Srbijom kao što gura nas, ali oni su previše vezani za Italiju preko Albanije.
@NasumicaIsBack ... bravo albanci, samo trpajte glupim bošnjama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najdraze su mi ove ekonomski nepismene budale koje smatraju da tarife jacaju ekonomiju drzave a ne da samo ugrazavaju potrosace iste.....
neka taxi, nema priznanja!!
Balijanderi vole Kosovo zato sto Srbi ne vole Kosovo.
@Zalaz, čuj Srbi ne vole Kosovo??? 😂😂😂 pa ne kontam u čemu je onda problem, što se jagmite za Kosovom?
@Zalaz nije zato, nego što su oni u pravu i jer su slobodarski narod, a Srbi agresori kao što su bili u Bosni.
Kosovska odluka nije uopce imala utjecaje na ekonomije bih i srbije, jos su kosovo ucinili manje konkuretnim i zapravo zatvorenim trzistem...
vi bi da se seksate a da vam ne uniđe....nemere! Nepriznati državu a htjeti trgovati, neide! Mohuna.
Tako se to radi, udariš po džepu, to najviše boli. A Mektić i Šarović su veliki borci za BiH
Većina iz tzv. Srbije
Bosna je glasala protiv ulaska Kosova u Interpol prije uvođenja taksi i to je bio razlog uvođenja taksi.Fakt je da su to i Bošnjaci prećutno podržali i zato nema kukanja.
Svaka cast Kosovo. To je drzavotvorna politika
E nes suficit imati sa kosovom i mlatiti praznu slamu o strojevima i oruzju ... a sa BIH imaju u srbiji suficit jer im se kupuje roba... treba ko kosovo od.ebat ih ...samo proporcionalno...
ljudi blentavi. Turci i Kurdi imaju milijarde prometa. Kurdi imaju jeftino ulje a Turska transport. Milijarde. A napad na Kurde je prestao kad su se sirijske grupe umorile. Ali taj strašno veliki napad je i bio samo za raju. Znači moglo se i drugačije na balkanu.
Tako je Albanci! Pokazite neukom Bosnji kako se vodi drzava!
Nikada necemo priznati Siptare
Mi možemo da učimo političke lekcije od Kosova. Živjela Republika Kosovo.
a jes mi zao....pogotovo srbskih firmi koje rado prodaju siptaru keks...mada bi ga najradije otrovali....n3ka tako k treba! Bravo za Kosovo!
@alenbihac Pa i siptar bi najradije da vidi nezavisno Kosovo, ali kad zatreba na lecenje trci na vma, jer ne veruje svojim lekarima.