Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto su onda blokirani racuni? Niko plate ne prima mjesecima
Prima i primat ce. Ne lupetaj.
Podupirem nasu industriju, ali mi nije jasno zasto je MaxTexh 9mm metak od Pobjede Gorazde u Americi 30-40 centi a u BiH gdje se proizvodi i bukvalno nema skoro nikakve transportne troskove kosta 1KM. I jos nije neke kvalitete u poredjenju sa talijanskim i ceskim.
Labavo. Da bi radnici primili plate treba da poraste za 1000%
ovu su najobicnije lazi isto kao i podaci o prosjecnoj placi. namjenska industrija je doslovno povaljena zahvaljujuci SDA i njihovom kriminalu.
Zašto se zove namjenska a ne vojna inustrija?
kad vidim neku vijest o bh namjenskoj industriji uvijek mi je toplo oko srca
Dividende SDA.....koji gurbeti uzimaju milione bruka i sramota....narod ruke oci gubi nema zastite na radu..a ovi dionicari cute...malo se provrte petak dzuma ..maskiraju...i pravac Ibiza..ili Kerem ...Turska...zene im se praskaju sa sirotinjom..ali nedaju stranku SDA..lopovsku
@bullevar Prskaju li ti buugari tu tvoju škrbavu labrnjuu ??? Obrisi se I dodji da ti uvalimo fessliju besplatno, placamo ti povratnu kartu sa BIH Airlinisom I gratis mineralna voda Knjaz Milos da operes şşupak.
Ova vijest ponovo objavljena. Valjda da amortizuju vijest o štrajku u Binasu.
Bakire , kad ces ljudima plate iz Binasa dat ? Znas doc gledat, ruke u taj dzep kaputa i govorit svaka cast.. cc
namjensak industrija u Bosni mora da radi 24 sata ,puna Bosna je separatistickog otpada,koji se mora vremenom iskorjeniti
Mašala
A plate u "Pretisu" kasne kako
Fino, nisu jos legle🤣
Pretis je 1990 dobio AVANS 5 milijardi dolara od Iraka.....
Ko ono ima šićar od namjenske?
Da naravno zato gasite "binas" u Bugojnu lažovi. Ovo je plaćena reklama od Fadila.