Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zena mu Erdoganova kcerka ☺️☺️☺️
Zet sultanov.. Masallah..
Firma vrijedi milijarde, ali njegov život sada ne vrijedi ni jedan cent. Kad odeš predaleko i saznaš što ne trebaš znati, obično ne završi dobro.
Blago se Kosovu mogu mlatit srbe sa ovim dronovima
Halo matematicar
155000 lira je oko 5200 dolara A u novinara 155000lira pise da je 18 miliona dolara Ovog je dodik skolao
Jeli realno da ste svi nepismeni, da obični tekst niste u stanju pročitati sa razumijevanjem i kaže zakon treba svi da imaju isto pravo glasa. Dok nam ovakvi klocevi glasuju nikad nam neće biti bolje. P.S. pogledaj kurs lire i dolara u 2021 godini pa će ti biti jasno.
Dron koji nema nikakvu zaštitu protiv elektronskog ometanja. Nijedan u Ukrajini više ne smije poletiti 🤣
Da, zato vidimo da Belgorod gori
Jedino što gori je Harkov nakon što je primio više komada S300 i ostalih projektila nakon neuspješnog napada ukronacističke gamadi.
Sila nr 1 u evropi a djeli drugo mjesto u svijetu sa Rusima.
Ako je tako, onda dijeli i prvo mjesto sa Rusima u Evropi. Koliko je Turska u Evropi, toliko je i Rusija, tako da si očito nešto pobrkao, ili nisi išao na geografiju.
Erdguanov zet Ma punac to sve vrati njenu 😃🤷‍♂️
Dronovi su mozda aktuelni za rat sa Kurdima ili nekom drugom gerilom. Svedska vojna firma Astor razvila je sistem za smetnju neprijateljskih letjelica a izmedu ostalog dronova. Tako da dronovi ce ubrzo postati nebitan faktor u modernom ratu...
Posalji im mail da bezveze bacaju milijardu na dronove 😂😂😂
ne kaže se za smetnju nego za ometanje, ili opt-elektronska dejstva... kao što se razvijaju ofanzivna sredstva tako se razvijaju i defanzivna sredstva. Jedan razvoj prati drugi paralelno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozemo ih ne voliti iz vise razloga, ali su postali svjetska sila sto se tice naourazanja i ekonomije
a zasto bi ih ne volili npr?