Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva prekrasna krava
ljepsa i korisnija je ova krava od Mehmedovica....Bjezi bolan idi zakone mijenjaj koliko omas posla ne trebas spavat
Čuj ti to, ministar poljoprivrede ima sastanak koji mu je važniji od sajma poljoprivrede ...??? Valjda su o vodovodu i autoputu diskutirali ...! ! ! Kad nam državu vode ljudi koji ni prioritete poredat ne znaju, mrka nas budućnost čeka . . .
stalno se vracam na ovu prvu ... da mi je pustiti ovu kravicu na slobodu ...
...owo je ziwot....a ne owi mrtwaci i roboti po gradu..jos mali ni hodat nece znat
Pozivam SDA-ovce da se vrate uzgoju stoke, jer su u tome najbolji, i da ostave upravljanje državom naprednijim ljudima. Hvala braći Grim!
Ovdje tacno usrati se od dobrota zdravih
Hoce li Lijanovic doci da podijeli poticaje?
U tekstu stoji 'bave se uzgojOm stočarstva'. Em sto nije uzgojOm nego uzgojem, ali kako ćeš se baviti uzgojem stočarstva da mi je znati...
Isto kao sto su nogometasi FK, ili novi igrac Intera na San Siru, Ibisevic juce postigao pogodak za Stutgart itd itd itd. Danas svako novinar jarane, strasno.
Nije ni ovim kravama i ovcama lako.
SDA počela nešto ranije s okupljanjem svojih glasača.
Dok je nas Baki bit ce i volova
Peta slika legendarna :)
Slika prva : Fakat lijepa krava ali na žalost uskoro će u paštete i gulaš ,dođe mi da nikad meso ne pojedem ,prosto mi je žao !!!
PETA - People Eating Tasty Animals
@udri ga mehmede :PEOPLE FOR THE ETHICAL TREATMENT OF ANIMALS :):):):):):):)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
_""Velika je disperzija aktivnosti na različitim nivoima vlasti u BiH, kada je u pitanju podrška razvoju poljoprivrede", kazao je za Klix.ba Šemsudin Mehmedović, zastupnik u Parlamentarnoj skupštini BiH, koji se obratio poljoprivrednim proizvođačima i gostima, kojih je bilo preko 1000." A jesi se Mehmedoviću lijepo i narodski obratio poljoprivrednicima. cccccc
...samo "učeno"...
Ej, otkad sam se rodio srece nisam imao (2x) Samo ti si sreca bila zasto si me ostavila (2x) Ej, otkad sam se rodio nista nisam imao ej, otkad sam se rodio nikad nista nisam imao Samo ti si moja bila zasto si me ostavila (2x) Ej, otkad sam se rodio s mukom sam se druzio (2x) Ej, otkad sam se rodio s mukom sam se borio (2x) Samo ti si radost bila zasto si me ostavila
Jedan je Šaran,ofirno ti je ovo kopiranje
Šemsudin svoj na svom