Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Čović stao u prvi red na otvaranju ceste! Nismo zaboravili ko si i šta si, Dragane, iš iz prvog reda!!
I Bevandica s njim, podočnjacima zaklonio balone xD
hahahahaha!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A gle slike ... sto se niksa iz smjesi :)
Đe se neće smiješit, on je i zaslužan za ispravan rad.
:)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Imajući u vidu da je Nermin Nikšić za direktora Fonda za obnovu postavio svog poslovnog partnera a inače krimosa Jasmina Jaganjca umirovljenog generala HVO i HV sa adresom u Zagrebu , ko je pametan mogao i očekivati da će jadni i napaćeni narod koji je nastradao u strašnim poplavama dobiti pomoć ??? sad sve to rastjerati ,postaviti čestitog čovjeka pa pomoć ljudima...
Autoceste i jesu, jedna od rjetkih firmi koja ozbiljno i kvalitetno radi svoj posao, uz organizovan kadar i ocito prave ljude koje ih vode. Da li trebaju da politiziraju ovaj projekat ili ne je diskutabilno, ali je takodjer realno da je ova Vlada jedina odgovorna za ovoliki napredak, jer prethodne vlasti nisu mogle ni pola od ovog uraditi za narod.
SDP LOPOVI GUBITE IZBORE !!!!!
Ti rekao i mora tako da bude,
Pa da necu za Bakira Izetbegovica ili ostalu SDA kompaniju glasati?Nek idu svi u ku*ac krasni da izvines...Da ti nije njih jos uvijek bi po makadamu isao do Sarajeva iz Zenice :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uuu bravo bravo samo se ogradite,
a sdp moze, je li ?! licemjeri ! jos malo pa cete na smetljiste istorije ! i vi a ako bude srece i sda !
Jesi uporan pravo
a stalno ih prizivate da se slikate i otvarate ,sto' dionica, ko' kad su vam oni postavili rukovodstvo
Što nisi ponudio one koji su radili na cesti da je otvore i radnicima bonuse. Jagnjeća brigada im pojela i popila bonuse Jel to u političke ili krkansko - stomačne potrebe iz đepova radnika i ostali građana . E, samo vam je i Mile lopuža falio ba da budete komplet. Inače i lijepo pjeva pod šatorima mu ga! A danas čeka Putina da izađe iz WC-a, pa da vas ogovara.
Ma ne seri ensare, to ti stranka gubi izbore pa se ovim drugim uvlacis u paksu da te zadrze poslije. Otvorenje zaobilaznice sarajevo je bio citav esalon sdp-a i to u crvenim jaknicama kao da su se vratila titina vremena i pioniri sa karanfilom. Ako iko koristi jp autoceste za politiku si ti, zato ne seri. Sta koji ku.rac toliku lovu otvaras radi 3 km autoputa i sta je para potroseno od drzavnog novca za vatromet i ostale mezetluke
Eto koliko znas, covjek je po ugovoru jos dvije godine poslje izbora! Malo se informisite
E što ste gradili ( hapali) gradili ste ( hapali ste ) ...ako Bog da nakon izbora će te na autocestama samo moći plaćati putarinu ...
Izgradili i grade, vidis li ili ne zelis da vidis
eki foool
Pa sto su samo gospoda iz SDP-a na otvaranjima dionica u prvim redovima, odnosno, sto je pored tebe i na ovoj slici, kao i na svim ostalim, drugi covjek te stranke. Samo ljudi sebi jamu kopaju i dalje.
Fakat ne kontam kako ne shvate da samo sebi prave antipropagandu sa ovakvim tekstovima i slikom. Čuj Ensad govori da se ne radi politizacija, a u pozadini Nikšić se smiješka. Totalni amaterizam!
Da bi zaposlio brata Nermin Nikšić promijenio statut JP Autoceste http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/2664/da_bi_zaposlio_brata_nermin_niksic_promijenio_statut_jp_autoceste.html
Nadam se da će SIPA istražiti basnoslovne sume novca koje su se preko ovog portala strovalile na reklamiranje JPA FBiH i Elektroprivrede, a sve u svrhu promovisanja dezorijentisanog i propalog SDP-a! Klasično izvlačenje 100% nenamjenskih para preko državnih firmi. KRIMINAL 1/1!
Pa jeste li vi normalni SDPovske lažovčine ljigave?! Pa upravo glavna marketinška kampanja SDPa finansira novcem iz JPA FBiH i Elektroprivrede, to je svima i više nego očito. Kako ste samo licemjerni, arogantni i pokvareni, pa to je za nepovjerovat! Padate u oktobru ko kruška, nigdje vas neće biti, a za sve ćete sami sebi biti krivi!
Zasto Lagumdzija i Niksic se guraju u prve safove,neseri Karicu be.zveze