Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da su zainteresirani jer isplativost je velika. Čitao sam na blogu o tome kako ima zlata u mobitelima i ostaloj elektronici. http://zlatouelektronici.blogspot.com/
kakvo je ovo izvještavanje molim vas lijepo. niti spomena o imenu te firme, niti malo detaljnijih informacija o poslovanju te firme........pa šta pomisliti nego opet neka mafijaška posla.
ma kakvi crni žabari. ovo ti je , rekla kazala...
Neka oni prvo riješe svoje! Ostavite naše smeće na miru!
eno neki dan pisaH vođe da holandezi uvoze smeće,pa fino prodati njima i kupiti vladi jošte bolja aVta :p
Ovo je dobra prilika!
Ma ovo je neka zajbancija, hoce da otkopaju skriveno blago rimskog carstva garant! a ovo smece je samo kao paravan na sve to!
Ako su italijani zainteresirani u recikliranje bh otpada i ja sam zainteresiran da nadjem nekoga ko ce otkupljivati moje smece koje prikupim, onaj mirso u rajlovcu mi slabo placa za prikupljeni papir...
ee ovo bi prava stvar bia,bolje nas otpad reciklirati nego placati uvoz tudjeg otpada,a i sa ovim bi se probao podizati ekoloska svijest gradjana o sortiranju otpada (mada ce to biti pravo tesko)
Evo draga državo, dočekajte ih raširenih ruku. Nemojte im uzimati reket, zezati ih s papirologijom i tražiti mito. Investicije nam trebaju!!!