Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bih ko srbija. Prosle godine rusija zabranila uvoz jabuka iz Poljske a srbi kupe jabuke od poljske pa prodaju rusima. Rusi to skuzili pa prava zbrka hahahaaa
Hishtil je firma iz Izraela koja ima poslovnicu u Čapljini. Sadni materijal se proizvodi uglavnom za EU tržište, tako da nije bio problem izvesti za Rusiju. Natovari i vozi. Papiri uredni, firma jaka i dobar lobi. Hajde neka domaća BiH firma izveze, evo ti šta god hoćeš.
Gdje će ga sad rasađivat , nisu Australija , 🤔
indoor ofc
Za privrednika koji je izvezao ovo i jeste dobra vijest, za cijelu drzavu vijest da je izvezeno 70K sadnica je smijurija. Da ste recimo ugovorili deset godina konstantnog izvoza, uz rast istog pa hajde.
Košarac se još busa u prsa , 😖🔫
Pa nisu ludi da se obavezu "na nevidjeno" na 10 godina. Valjda se prvo napravi "pilot" pa onda dogovara trajnija i veca saradnja?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)