Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sta ? , hljeba nemaju jesti ali opet na izborima lete da glasaju za SDA i HDZ ili jos gore glume gospodu i niako ne glasaju !
@komunjar0Sjek jest, ali hajmo zaustavljati te ljude i pitati ko je koliko kreditno zaduzen ? ja mislim da je prosjek 30 000KM ?
neces izbrojati 3 golfa 2 u Sarajevu, i to ne cijelom Sarajevu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa jeste li svjesni koji seljacine i kreteni vode ovu državu?
@kick.ass lopovi lopovi ne uzubillah
@kick.ass drzavu vode najbolji medju nama, mi ih biramo i birali smo zadnjih 20+ godina..
pa nije sve tako crno ima tu čitav spektar tj kada se belo svetlo prelama kroz staklenu prizmu isto imamo sunčani spektar koje dolazi od sonca a imamo i gej parade sa čak 7 boja više nego često zar to nama netko fali
Najviše "penala" isplaćeno dok je SDP bio u Vijeću ministara...
ceka se pogodna prilika da se pare pohapaju
E moj Tito nisko smo pali,prisiljavaju nas ovi da uzmemo kredit koji nam ne treba ni za sta i da im placamo kamate...nema niko kao ti da im kaze NE
@bosanka hercegovic dje ti ne treba, pa stalno se kuka kako nemamo para da ulazemo u infrastrukturu, a njima pare propadaju.
Dok mi tesko bolesnoj dječici skupljamo za lijecenje ovi ugursuzi platili 56 milona kamata na kreditna stredstva koja su uzeli, a nisu koristili....pametan narod mora bjezati, ovo je propast
Moze li mi neko procitati naslov, molim vas recite da je noviran pogrijesio, ovo je cisto ludilo...kojim imenom nazvati ove sto su na vlasti...oni nam rade sistemski ekonomicid, gdje necemo imati niti za prosjačkog štapa...
Ma šta je 56 miliona za Bosnu. Na dnevnom nivou te pare pojedu naši političari.Hoćemo da smo prvi u svijetu po broju ministara, raznih predsjednika i premijera, zamjenika, pomoćnika, savjetnika, kupujemo im auta, mobitele, uređujemo kancelarije....sve to od ovih kredita.
Sta je novac i kako danas nastaje? https://goldsilver.com/hidden-secrets/
To mi mislimo da nisu utrošeni jesu jesu ite kako za njhove političarske potrede a ne za ono zašto su sredstva bila namjenjena ali to sve neprimjrtno za narod!
Sve je uzaludno u našoj lijepoj drzavi borio sam se 20 god i došao do najboljega rješenja i uradio napustio domovinu i sad napokon zivim i dišem punim plućima!
ja im ne halalim mojih 15km. al halalit ce sda i hdz glasači\ovce
mogli su izlijeciti hrpu ljudi za te pare koje su bacili...to su ogromne pare ali retardiran narod ne zasluzuje bolje
ma stranci, sve goli lopovi, namjerno napravili ovu klauzulu heheh :D
I sta je problem?
Narodi u bih su stoka! A i stoka bi se na farmi pobunila dosad da ih se izrabljuje. Znaci nismo ni nivou stoke!!!