Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha. Odavno nisam pročitao bolji vic. Ovo je klasično spremanje ovaca za novo šišanje, iliti drugačije rečeno nagovještaj nove uvale Federacije u oživljavanju Aluminija.
@Hamzule, tamo gdje počinje Bosna, prestaje logika. Pokrast će to oni koji trideset godina vezuju zastave, dijele vlast, kradu i lažu. To su kriminalne organizacije SDA i HDZ.
Samo analize nek bace na klix, energija se ne objasnjava rijecima nego brojevima. Pa da analiziramo
Pojeftinite struju, narod će se grijat na nju i nema zagađenja.
staviti na Trebevic veliku disko kuglu i reflektore od 100 megawatta u 7 boja ...
Eto nek pojeftine struju pa cemo mi gradjani vise trositi i problem rijesen...
jao suplje. meni se cini da se raje "ne kopca odzada". pa nismo budale da ne shvatamo da ste se vec dogovorili da morate prikopcati Aluminij na mrezu. pocrkali dao Bog, rijesite to sto se moze rijesiti i pocnite upravljati vlasnistvom.
Zar nije lakše ugasiti 10% termoelektrane.
Struje nikad nije viška. ako ima u hidropotencijalu onda se koriguje u Termoelektranama ugalj se čuva za zimu i tako dalje. Ćisti spin HDZ-a.
Narućen članak od strane Čovića.
A možda je u ovo godina trebalo šta i uložiti kako bi bilo kapaciteta. Ali tko će to uhljebu objasniti :-)
Aner je nepismen za ove stvari. Nije kompetentan da komentariše. Dan nakon ovog teksta iz BiH se uredno izvozi 500 MW po satu. Oko 35000 KM po satu
Koliko se vode moze jos akumulirati u Jablanickom jezeru i drugim akumulacijama po Bosni i Hercegovini pa prodati kasnije kad je bolja cijena na trzistu. Svake godine se Jablanicko jezero ispusti i ugrozi riblji fond i u turistickoj sezoni od prilaza jezeru naprave blato. Visak struje se uvijek moze prodati, samo ako je veca ponuda i cijena je manja.
Odakle Anera sa strujom, ili je to neka nova patka da se opet Alumuniju da struja džaba a ćelije se svakako regularno pripremili za gašenje. Nije niko lud da pusti da propadnu milioni.
NEMA LETRIKE HEHEHEHE
Poklonite struju Mostarcima, nek gradjani barem imaju hajra od svega i nek bude podsticaj da se ostane u tom gradu ne bjezuci vani
Napisite negdje sponzorisan clanak ...
A da malo manje lozote kotlove u TE i prodate visak uglja i tako se nivelisete ha moroni
Oni će već u oktobru tražit poskupljenje struje.