Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idu izbori jasta nego nastavak, ovi lažu al baš
Nema nista od ovoga rat je 2022...
Sutra je 1. januar, a ne 1. april
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pred svake izbore ista prica. ne znam kako ih vise nije stid i sram sve kolektivno.
Hvala Ezdea sto predsvake izbore gradite nas buruu ozonn vistenas ponos emirata isire allahvas nasgradio dobrim pamcenjeme
To je sakriveno vlasnistvo nacelnika Trnova. Tako se prica
Hahha. Zemljište dobio džaba od Berila -općine Trnovo, a ovo nije ni I od investitora ,jer je samo ublehaš koji je išao po Dubaiju i nudio drugima da ulože pare u ovaj promašaj.Zato se nije ni gradilo. A Gdje im je ovdje kanalizacija.
Retardirana sda ponovo dokazuje svu svoju naopakost. Slijepci.
Idu izboriii😂😂😂 Treba se sad borit da svaki saht i ulicu srede jer nece opet 3-4 godina nista dirati! Auto unistis vozeci se po nasim kaldramama!
Da Njemačka ima uslove koje ima Bosna, Arapi bi tamo investirali. I svaki Švabo bi pljeskao rukama na ovakvu investiciju, kao što se raduju za minhenske klinike koje liječe Arape. Ali pošto nije kod njih, ne ostaje im ništa drugo nego da pište od ljubomore.
Inschallah
Mi ce mo se iseliti oni ce se doseliti zivi bili pa vidjeli.
Privatno odmaralište za Arape. Uglavnom nepoželjan Projekat u Evropi, idite na Google News i vidite. Mislim da nas ovo vuče u pogrešan smjer, trebamo ka zapadu da idemo jer tamo definitivno po našoj kulturi pripadamo
Ta ko su pompezno najavili u Srbiji Beograd na vodi , a do sada izgrađeno za svega 2-3 milijarde evra i na tako "nezavršenom" organizovali najveći novogodišnji vatromet u Evropi !
Stop uništavanju prirode u korist šake bogataša!
Pranje para
Projekat u obliku jednog oka
izgleda , hahahaahaha
da je drzave, do sada bi svi ukljuce i u ovaj "projekat" prdili u zatvorima
E ne možete raju više levatiti istim predizbornim folovima.Sledeće što očekujem je pusto obećanje tramvajska pruga do Hrasnice samo da vidimo koja će stranka to koristiti na predizbornom skupu.