Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pare za zelenu transferzalu su zeleni ulozili u svoje vikendice i Mercedese svojih zena i ljubavnica. Kao sto Fadil kaze, autoput je napravljen, samo ga vine vidite!
Svaka kuća ima po tri auta, a sve se nema para! Ah da, auti ne zagađuju.
Napravite im ovaj blok 7 na eu granici pa nek se onda kofrce staroj kuci kad dodju
Hebo ih CO2 i njihova ekologija
Dok je preko 200 komentara na političkim vijestima u prvih deset minuta, ovdje jedva ko zaviruje i posle ćete se pitati: otkud mi ovdje?
Hahahajajaj zelena tranzicija. Pa jesecemo korjenje izgleda kako su nam planirali
Čuj ovog Mirze da će elektroprivreda morati nešto uraditi 😂😂😂, a elektroprivreda kao nikada u istoriji izvozi trenutno struju u EU, i dobit joj od tog izvoza porasla za cca 45 miliona samo ove godine u prvih 6 mjeseci!!! A EU tupavo pogasila svoje TE i prešla na vjetar i sunce, te kako ima puunoo dana i bez vjetra i bez sunca, sada uvoze struju od nas. Za njih se ti trebaš brinuti, a nas ostavi na miru plačeniće
Uspur, odaje te naziv udruženja "reset"!!! Vidi se da odrađuješ agendu Klausa Schwaba i ostalih globalističkih zlikovaca, koji su izmislili CO2 takse i time žele uništiti sve zemlje u razvoju, a ti im petokolonaš pomažeš!
Ovo si tako dobro napisao, ne moram ništa dodati a mislio sam ostaviti takav komentar. Tako je !!!
Lukavac po noći izgleda ko Černobil