Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto poredite proslu godinu kad je sve stajalo zbog korone.Treba da poredite 2019
de ba po onoj narodnoj AKO LAŽE KOZA NELAŽE ROG! vidimo mi po stanju na terenu kako je ostvaren napredak u industrijskoj proizvodnji jest naravno ali samo na papiru! u praktičnom dijelu imamo manje radnika i veće troškove rada a FIKTVNO POVEĆANJE PROIZVODNJE
Mašallah! Toliko su je pljačkali, ubijali, pokušali dušmani porobiti, a ona stoji prkosna i stamena. I još, ako Bog da, hiljadama godina
A šta će Slovenija sa tužbom protiv BiH od milijardu i po KM
Semiha Borovac je uhljebila kSHcer DANAS...FIA agencija.....Djecu od politicara koji su u ovoj agneciji trebamo posjetiti kada krenemo na POLJINE...Mic po Mic ! Ima da gori sve odavdje do diznilenda!
Ljudi moramo raditi, moramo se obrazovati, moramo sto bolje skolovati svoju djecu a i sami nikad prestati uciti. Jednostavno...moramo..protivnom u ovakvom okruzenju i ozracju stradat cemo potpuno
Ok je to sve ali je isključivo rezultat individualnog kapitala koji večinom potplačuje radnu snagu. Nema strategije državnih i dr nivoa vlasti. Treba nam rast min 5-10%. Al dobra je vijest naravno.
je li ti stvarno vjeruješ u ovu vijest a ne vjeruješ vlastitim očima?
Industrija u BiH je nula, vi mislite zavarivanje nekih profila i sipki da je industrija. Sve je to bizuterija. Sve dok nema pravih proizvodnih pogona sa 500+ radnika nema od toga nista.
BH najveća petoosna CNC mašina na Balkanu iz Jelah/Tešnja se IZVOZI za njemačku autoindustriju... rapidan razvoj namjenske industrije.... Živinicama potrebne dodatne poslovne zone i po prvi put ima višak budžeta... sarajevski Dizart razvija i proizvodi laserske, plazma rezače, robote... Računari i komponente iz Gračanice, Gradačac, Goražde, Tešanj, Kozarac itd. BRAVO !!!
gdje si ti u Goraždu, Tešnju, Gračanici, Gradačcu vidio da se prave računari i komponente da i ja POGLEDAM TO ČUDO SVOJIM OČIMA!
Bravo Novalicu
Sa 1 na 1,255% kapaciteta 😂
rastr privreda