Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su reci procenti, a ne 2ipo posto. Jos se hvale
Ako Kim Yong Un ipak ima neku podrsku od Kine, ciji su strateski neprijatelj SAD na svakom planu, sto ima reperkusije i na stanje Kineske ekonomije i prijeti cak velikim padom prizvodnje i ulaganja.
Vracaju ameri proizvodnju nazad u USA ...
-- Bloomberg Newsa očekivali su rast od 7,1 posto za juli, nakon što je industrijska proizvodnja, ključni pokretač rasta, porasla za 7,6 posto u junu. Dakle i u BiH bez rasta industrije nem RASTA I ZAPOŠLJAVANJA. Velike sise u pjevljki, džamije i arapska naselja nisu mjesrilo bilo kakvog rasta a 80 000 mladih koji su naputili BiH su najbolji dokaz
Kina ce da se urusi iznutra jer imaju prebrz rast sto nije pokriveno podizanjem standarda zivota..
@svakimojdanjeodlican Reputacija Kine je da imaju najveci stepen zagadjenosti u svijetu, smog ih pobi, al dobro vjeruje ti u te komunisticke parole, vidi se da nisi daleko odmako od Smrdoslavije.
Sad bi Srbi rekli - "Eto prilike za nas" :D :D