Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada padne snijeg samo se provozajte do entitetske granice Jezero ili usce Ugra i sve ce vam biti jasno. U RS kao da imaju grijace u cesti a kod nas isto da jos vise nabacuju na cestu. A dobra se lova uzima. Niko ne odgovara kao ni za cestu Jajce - Banja luka gdje je ta ista firma asvaltirala tu dionicu a zatim izgrebala nov asvalt zbog klizavosti. Veliki broj saob.nesreca sa tezim i smrtnim pojledicama a niko nije odgovarao.CEPALO CEPALO
Poduzeće koje bezuvjetno iz godine u godinu prolazi na tenderu za održavanje Magistralnih cesta, bez adekvatne opreme, sa vozilima starim 30 i više godina, sa ljudstvom koje nosi svoju odjeću na sebi, trenirkama, jaknama, hlaćama, bez običnog prsluka fluerescentnog. Led sa vrha tunela uklanjaju granama koje usijeku negdje pored ceste. Da se ne spominju plaće, prijave, i zdravstveno samih radnika. Državo srami se!!!