Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I danas vam *ebem mater
To je ta "vrhunska" oprema "ericsson" ....koja koja tendere u BHtelekomu dobija k'o na traci !!! Ja kad god otvorim tender od "BHT" znam unaprijed koje dobio tender "Sony Ericsson Nikola Tesla Zagreb" !!!
Mora da stimaju neke nove prisluškivace, pa nastaju prekidi u mrezi, pa ja... nista nije slucajno!
Klošarčino, šta ti znaš uopće o IT tehnologiji?!?! Mora da radiš za Huawei ili ZTE! Ako neka oprema ne valja, onda je to ta kineska drljotina. Koja druga firma uopće može raditi end to end it sustave osim E///? ENT dobija tendere jer je i najbolji.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Haj sad lijepo nek relekom pojasni mojoj zeni da ja nisam bio u kurvaluku nego sam bio nedostupan sto sam pio kafu u BBI centru. Nadam se da ako dodje do zestoke svadje mozda eventualnu stetu nastalu iz ovog nemilog dogadjaja moci refundirati sram vas bilo idioti
Ovu vijest ne morate ni skidati s prednje stranice nikako, možete slobodno staviti na prvoj gore umjesto bannera, nek se vrti čitavu godinu...
Sto je on da internet u japanu sport ako popravljaju 3g mrezu u sarajevu
Ma lazu! Ovi su to popravili neki dan
Ma lazu! Ovi su to popravili neki dan
pisam se na vase izvinjenje ,sta imamo od toga
Ma iskljuci 3G i nema problema jbt gsm koristi samo ja sa 3G nemam svugdje signala ko da zivim u pakistanu :D Sta ce ovaj BHT kad seljaci vode firmu ne moze to valjat
jebem vam mater nesposobnu svima odreda!! Znate pare uzimati lopatom,e moje vise necete, mamu vam jebem!
Šta bi Bakire...pukla veza ?!
Ja te smetnje nisam ni osjetio jer mi je telefon na 2g,kada stavim na 3g mobitel mi brze potrosi bateriju.
..i danas, i sutra,.....a najskuplji su.....!!!
Tu me cijene, tu me peljuše!
Ja sam dipl.ing.el i ne radim u telecomu a znam dosta mojih kolega koji rade u BH Telecomu. Jako se dugo bavim istrazivanjem mreza i mogu samo reci da ovo sto mi imamo u BIH nije uopste optimalno rjeseno. Kao prvo mora se uraditi jako dobro planiranje i postojece tehnologije iskoristiti do maksimuma. Kada se vidi da tehnologija vise ne moze pokrivati potrebe prelazi se na novu itd....Ovo sada je sramota!! U Sarajevu imamo 3G kao da nemamo! Brzine padaju na ispod 300 kbps sto je sramotno! 3G teoretski dozvoljava do 14.4 Mbps u downloadu pa cak i vise a oni mogu uvesti 50 G a da imas opet 300 kbps. Ljudi, prvo optimizirajte da svaka stanica daje svoje maximume pa onda prelazite kada vidite da ne moze vise izdrzati!!!! Ovo sa 4G je samo marketing i na papiru da se kaze da se prate tehnologije!!!!
Maksimum 3G mreze je do 2Mb/s, a 3.5G do 3Mb/s. Medjutim, potpuno se slazem s tobom..ako GPRS nije upotrebljiv za bilo sta slozenije od slanja email-a (BEZ SLIKE!), onda o 3G i ostalom ne treba ni govoriti.
Nije to maximum. Po specifikaciji idemo ovim redom: 1. Novija generacija UMTS-a zvani HSPA+ daje 28 Mbit/s I uplink 22 Mbps 2. Jos bolje HSDPA po specifikaciji 42.2 Mbit/s. U Sarajevu najbolji rezultat na 3G preko telecomovih server 8 Mbps daleko ispod nominalnih vrijednosti I onoga sto pruza tehnologija.
HSDPA + standradi im ne radi, a oni bi da uvedu LTE
4G LTE radi bez problema. Jeste da ne mogu maknuti iz ovog kvarta da ne bi izgubio signal, ali dok sam tu radi k'o flak.
pogledajte na internetu tko ima najbrzi,i najeftiniji internet,u Bosni i Hercegovini.Novi Travnik, i Vitez,kako se izgradila mreza,od Global Interneta,to je cudo kako je brz i dobar internet.Ja imam 18 maraka neogranicen internet,svaki dan gledam filmove.Prosli mjesec sam 120 gigabajta potrosio,a internet uvjek placam 18 km.Svaka cast za kompaniju,ali jos nisu stigli u Sarajevo.