Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fali radnika, jer gazda hoće Maybacha, a da im radnik radi za 500 KM
Neće radnik ni za 1500 KM da radi jer hoće da vozi novi Mercedes i onda bježi u super bogatu zapadnu Europu gdje kao NK noseći kofere možeš da zaradiš 2000€, voziš novi Mercedes, nosiš Lacoste,tipkaš na Iphone i na odmoru u BiH flexaš.
Nemaju pojma koliko izvoze a kako onda naplate ako ne znaju kolicinu haha
Stranci ovdje imaju od 1800 km plate
1500 eura daj radniku i nece ih falit. Glooopi Bosnjo!
Ne kupujem od srba nista,samo nase domace
Dozvoliti uvoz radne snage samo uz minimalnu paltu uvoznom radniku 2000 KM neto + dodaci. Bosnia blue card
https://www.aplustehno.com iz Milića pravi aluminijumske konstrukcije.
Zajebo pola sokoca
proizvodnje su najgore sto se tice plate
Samo uvoz radnika, desetinama hiljada. Da bar napokon radim sa vrijednim ljudima a ne da pokrivam svakodnevno dvije tri ljenčuge!!!
Čuj gazdice, nema uvoza i tačka, ja se nisam borio za nepalce, Turke, Indijce..
Zeleni majmune kakav gazdica??? Je li ti čitaš da ja radim za sebe i dvojicu ljenčuga (plus gazdu), stavi naočale na mozak!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lakše je panel pločama uništit pašnjake i time smanjiti stočni fond! Grijati se na zelenu energiju i gladovati!!! Lijepo bogami!
Gladovati? lol* kad nemas nesto pametno da kazes onda bolje suti i ne prosipaj se