Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osmicin paraobavjestajni portal opet izmislja neke price kojih nema nigdje u medijima i realnosti.
Mogao je novinar napisati i da hrvatski kamioni jednako više ne mogu u BIH preko tih prijelaza. Mogao je navesti da je zatvoreno i nekoliko sličnih prijelaza i prema Srbiji i Mađarskoj. Mogao je napisati i da je to sve zato što natovareni šleperi uništavaju lokalne i regionalne prometnice koje nisu projektirane za takvu masu vozila...ali da je sve to napisao, onda Bošnje ne bi dobili svoju dnevnu dozu ludila prema Hrvatskoj.
sve je ovo Dodikovo maslo, bravo Bakire i Komšiću, samo ste vi krivi za ovo što Dodik radi
Nek nam Papci po Gradu piju karlovačko i žuju to je najbitnije da se papak uslika kako pike karlovačko fujjjj bagro balijska prodane duše
Da ponovim opet: Ni u tikvi suda, ni u latinu druga.
Schengen dok je Janša na vlasti
Sad će to Bisera ona je rođena Hrvatica!
Tako je kad Hrvati imaju legalnog precjednika koji se ne može dogovarati s Hrvatima jer ne zna hrvatski jezik
Dabogda ti komšija hrvat bio!
Sipajte na INI I ENERGIPETROLU I KUPUJTE JANU BOSANSKA FUKARO MALOUMNA
Pa kad nasi udaraju ko ludi na privredu i unistavaju je sto nas cudi sto to rade i drugi
Hrvatska se priprema za ulazak u Schengen zonu i zato ovo radi. Jednostavno je nemoguće da svi prelazi imaju tehničke uvjete za uvoz svih vrsta robe.
Cuj nemoguce??? Pa vec postoje svi uslovi......ustaso
Ne bih otišla u Hrvatsku na more čak i kad bi bilo džabe. Pljuc.
Dala bi ti gu..ce da možeš otić na bilo koje more, ali ni ove godine nećeš dalje od svoje mahale, ali ćeš zato pljucat po Hrvatskoj koju nikad nisi ni vidila. Glasaj za Boookira pa nećeš ni još 10 godina nigdje.
Bosanci, Bosnjaci, ne uvozite i ne kupujete po stranim trznim centrima. Putujte na ferie u bratske i prijateljske zemlje, gdje vas nece trovati sa slaninom i svinjetinom.
Nista zato, proizvodite domace, prodavati domace, ne uvoziti strano, smanjiti i nedozvoli ti prodaju i uvoz strani roba koji se proizvod van Granica BiH, osim one koje mi ne proizvodimo. Nikako ne uvoziti Hrvatsko i Srpske proizvode koje mi ne proizvodimo, a uvoziti proizvode sto se proizvode u Evropi mada bili skuplji od Hrvatski i Srpski, Pa nek se oni bore protiv jacih i vecih Evropski drzava, Pa neka objasne njima mozeli se izvoziti i uvoziti u RBiH.
Nemogu kontra mjere kad dodo i covic nisu za to,iako to steti svima u bih
Eto vam sejdo pa se hebite sa njim, mozete zahebavit hrvate, preglasavati, nametai pjandure, ali ima lijeka, i za to kad azivis u rezervatu
Bice Zeljko opet izabran❤❤💪💪. Nikad glasao nisam,ali iduce izbore idem maksuz samo da glasam za njega. I komplet familija ce glasati za njega.