Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVI DUGOVI SU VEC ISPLACENI. SAMO DA MI JE VIDJETI KOJA CE TO NASA BUDALA DATI OVU STRUJU BESPLATNO. MOGU HRVATI DOBITI TRECINU STRUJE ALI DA JE PAPRENO PLATE. NIJE NIKO LUD NITI BUDALA.....
oni su zato bili placeni, nitko ih nije tjerao da idu i grade. bih je bila pored kosova i makedonije najzaostalija yu republika i nije bilo posla. po toj logici cijela njemacka pripaga gastarbeiterima !!
i nama pripada trećina rvatskog prihoda od turizma, jer su mahom radnici vranice i hidrogradnj izgradili hrvatske hotele
@@help hrvat kao sto si ti moze dobiti samo da cistite sarajevske trotoare.
Znas sta nabijem vas hladno pa ocete ka*rinu koju ja se u Tuzli gusim od termoelektrane, a ti bi pare neke od tog aha pazi da neces mamu li vam gu*znem.
Bojim se da ako budemo ovo pitanje potezali , daleko cemo otici, sto se onda YUGA raspla ikako, jer svi njeni narodi su gradili u svakoj republici npr. Auto put kroz Posavinu, hoteli na Jadranu, plinovodi , naftovodi, Luke, i ostalo.....velika je lista....
to je bosnjacki nacin pregovaranja, zato i jeste zadnji u europi skupa sa siptarima i tu se jos dugo nece nista bitno promjeniti ;-))) u to budite uvjereni 100% ;-))
mogu dobiti samo kurcinu
poceo je Teks sa 2 svj. ratom. ali i tu je na tankom ledu, pa mu je bolje ne spominjati niti taj rat.
kako dodjosmo sa struje do zrtava koji retardiluk majko mila fuj
vec 15tak godina igrate iskljucivu zrtvu rata sa 200.000 poginulih, sad pises 85.000, dok je vas centar u sarajevu utvrdio da se radi o 64.036!
@@coco mislis da podmetnes pricu da je Silajdjic pokusao napraviti dogovor sa Milosevicem ? Na zalost nije, ali da jeste nebi danas bili u minusu za 85 000 ljudi.
zaboravio si dodati...i tvojoj mamici se zavukao u guzicu!!!!
ako cemo o povijesti, muslimani su jedini narod koji se svakom ali bas svakom okupatoru uvukao u gu.zicu, prvo turcima pa austro-ugarskoj pa nacistickoj njemackoj. na pocetku rata su probali i srbima, ali ih nisu htjeli prihvatiti njihove igrice pa su se onda uvukli u guzu hrvatima. sad su prvi put prokuzeni od SVIH. i to boliii bolii....pokusavaju zavaditi srbe i hrvate ali ni to im vise ne pali. dapace, prvi put su ih UJEDINILI! SVAKA CAST !!!
Jesi ratardiran. Ajde malo bolje procitaj clanak. HEP trazi struju od RS a ne od Elektroprivrede BiH. A sa muslimanima je stvar rijesena jer je struja vracena jos prosle godine. Tek od ove godine HEP ne dobiva sruju od EP BiH. Pa nisu ti Bosnje ko vi krscani, koji samo znaju krasti tudje. Ajde se vi pozabavate vracanje nakretnina sa primorja.A za Srbe da i ne govorim