Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lažova,nikad gore stanje u poljoprivredi,lik samo prodaje maglu,izađi sa preciznim informacijama gdje su i kome dati ti silni milioni o kojima pričaš.
Hej momak, sa tom haj frizurom nisi ti za poljoprivredu!!! Veslaju te ko zadnjeg levata!!!
Nemate čime biti zadovoljni, građani sigurno nisu. Izbacite Član 63. Član koji omogućava sječu površine pod državnom šumom ako neko npr. izda koncesiju za rudnik teških metala ili za solarne/vjetro elektrane na vrhu planine? Hoćete dozvoliti da se sjeku šume u svrhu privatnih interesa dok traju koncesije pa to da se kasnije kao vrati u šumu. Omogućavate rasprodaju države kao da je vaša privatna prćija.
ovi makar nesto rade, sda ministre nisi mogao vidjeti osim u kampanji pred izbore
Garant je i taj zakon po volji HDZ.. Mogli su i drugi napravit zakon po volji HDZa ko vi ali nisu..