Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bingo kralj dobrih cjena, kralj niskih plaća 😁
Iduče godine malinar upada u vrh 😁😄😁
Hrvatske firme najprofitabilnije i mrzite hrvate koji vas hrane i daju duplu platu koju vam bingo daje ahahahhaha
Država BiH, Bingo i Holdina
Gdje je ovdje Hastor,Violeta, tesanjski lobi, Hrvic..? Proizvodnja.. truba! Potrosacko društvo..Poslat ce dijaspora bez brige..
Aluminij ugasen sa 540 miliona iz 2k18 ,eto ti lopovluka i kriminala i drzave i govana ,pa zapaliti sve i jednu stranku i predsjednike i premijere .
Ne procitah da je i jedna od gore navedenih dala heler sad u toku pandemije :(
ko je i po cijem naređenju izbacio kladionice??
obrisali komentar gdje sam napisao da sam tu radio za 300 i jos nisu dali kuci otic po 10 sati izgradjeni na ucjeni UCJENI
Pa to je ovih 10%...
Bingo u Bosni daje plate od 500KM svojim Bosnjama patriotama a u Hercegovini su im dopustili poslovanje ood uvjetom da je minimalna plata Hrvatima 850KM. E moj Bosnjo
Bingo je najbolji
A DZE na listi Fikret...
@DogmaPinarello penje se. A na listi mozes biti i ti. Ako imas snjuru u SDA, podrazumjeva se.
A neto? Vise me to zanima.
Ovo su firme sa velikim prihodima, ali nisu kičma bh ekonomije. Kičmu čine mala i srednja poduzeća: od hotela u Međugorju do proizvodnje vijaka u Žepču, IT firme u Tuzli ili projektnog biroa u Sarajevu. Sve dok politika pogoduje ovakvim velikim uvoznicima, a mrcvari i maltretira kičmu društva i ekonomije, nećemo stići daleko, a sve više i više ljudi će iseljavati odavde.
Nigdje Violete a gospodin Ćorluka prvi kupio respiratore ( čitaj registratore). Ovi što više imaju sve više su stipse i škrtice.
bojkot binga!!!!