Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka prvo naprave klimu na aerodromu.
šefice ne možeš praviti klimu to je prirodna pojava
hah ;)
aerodrom u Trebinju je najposječeniji u regionu 2012. 200% povečanje iznad Sarajevskog, Zagrebačkog i Beoradskog
Majke mi moje,nikada ne dosadi podjebavnje Trebinjskoga mega-aerodroma :)))
Ko ona prica o golom caru(carevo novo ruho). Samo Michko vidi da avioni uzlijecu i slijecu :)
INFORMACIJA ZA KORISNIKA KREDITA PO EURIBORU SAMO PAR ISTINA http://austriantimes.at/news/Business/2013-12-02/50164/Bank_Austria_Admits_Former_CEO_Being_Investigated_Over_Madoff_Fraud http://www.ft.com/cms/s/0/ba23dc42-67ed-11e3-8ada-00144feabdc0.html#axzz32QLqHvQ6 http://www.euronews.com/2013/05/24/raiffeisen-bank-ceo-resigns-over-property-deals/ https://www.facebook.com/euribor.kredit/posts/1445101089101492 I NA KRAJU J.P. MORGA I JOS NEKE BANKE SU PLATILE DOBROVOLJNO 4.7 MILD DOLARA KAZNE ZBOG NAMJEŠTANJA EURIBORA LIBORA I STA TI JA ZNAM ....PA KAKO DA NE BUDU LIKVIDNI.... ***************************V A Ž N O ************************* SVI KORISNICI KREDITA PO EURIBORU J A V I T E S E I PROVJERITE KOLIKO SU VAS OPLJACKALE BANKE .PODIGNITE TUZBE U TEKSTU IMATE LISTU ADVOKATA KOJI ZAJEDNO SA UKK SVICARAC POKRECU AKCIJU ....... NE DAJTE DA NAS PLJAČKAJU RAIFFEISEN LOPOVI I OSTALI ***************************V A Ž N O *************************
Tražite honorarni posao? Vise info na: https://osigurajbuducnost.blogspot.com/
Svaku godinu po 2x bi letio.
Klosari, odmah da im je neke robe uvaliti da mogu svercati robu, jer im aerodrom premalo para "baca" da bi svi pokrali, a ovim potezom ce zgroziti WIZZ, pa nisu oni cargo kompanija, vec putnicka...al et, kako seljaku objasniti...
Tako je.
Odlicno bi bilo za Tuzlu da se otvori baza Wizz-a, Ali meni je van zdrave pameti da Tuzlanski Kanton i dalje FINANSIRA letove, to jeste: Wizz ne placa takse! Bolje bi Vladi TK bilo da te pare preusmjeri porodiljama te djacima roditelja koji nisu imovinsko jaki, nego da stotinama hiljada maraka finansira letove dijaspore, koja vecinski koristi ove letove. Za Bosnu je tipicno da su svi na budzetu i da se narod finansira kreditima kod MMF-a. Ali moji dragi Bosanci, ko ce taj kredit vracati?
Mora se poceti od necega, ulagat ce jos dvije godine a onda krenuti i samoodrzivi projekat dovodjenjem drugih aviokompanija od kojih ce naplacivati takse. Sta sad, treba ukinuti letove i da aerodrom zjapi prazan?
Mora se poceti od necega, ulagat ce jos dvije godine a onda krenuti i samoodrzivi projekat dovodjenjem drugih aviokompanija od kojih ce naplacivati takse. Sta sad, treba ukinuti letove i da aerodrom zjapi prazan?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
...pa i ovaj napredak nije vezan za bosansku privredu ili neki napredak u tom segmentu...nego samo na toliku vojsku dijaspore koja još ima osjecaja da posjecuje ovu zemlju umjesto da idu u turizam na kakvo ljepse i bolje mjesto! i "jopet" se nemaju znaci cime kititi
nije da ih branim ali u ovom slucaju imaju bogami. nije moj ni tvoj caca doveo wizz u tuzlu vec vlast.
ma kakva ba vlast...vlast nije dovela ćoravu koku jarane...onaj ko osjeti da može nešto zaraditi on dodje sam jarane! nemoj mi šuplje, oni su nesposobni ispregovarati dalje od hrvata a kamoli madjara... pa pogledaj da najelitniji vrh muku muči sa običnim engleskim jezikom jarane!
Jedna pozitivna vijest :)