Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosanskog hljeba nema nigdje. danski hljeb skup a ako ga odma nepojedes mozes ga baciti inace ces zube polomiti 😁
Ja sam bio u Veroni hljeb 20 centi, 1.5 litara vode 30 centi, sve je jeftinije nego u BiH. Hrana je vani dzaba, jedino je skupa ako hoces uslugu tj gotovu hranu. Sve ostalo sto kupis sebi i napravis sebi je jeftinije nego kod nas za 70 %.
Zato cela Danska dolazi jednom mesecno u Nemacku u ducane Fleggaard Calle i sl. sa prikolicama u snabdevanje. U Danskoj se voze starija kola nego u BiH. Plate im nisu toliko dobre koliko su cene nenormalne.
@u hanume zagondzija starija vozila nego u BIH? jesi li ti normalan - da su im starija tj manje skupa vozila u odnosu na ostale zemlje poput Njemacke npr je istina ali to je zato sto njih ne zanimaju uopce auta.. u Njemackoj ima mnogo vise Porsche i BMW nego u Norveskoj. prema tome ne kaki - Auta koja se vozaju u BiH davno su zabranjena u Europi (tj sve ispod Euro 4)
upravu si. ovi sto ti lupaju dislike pojma nemaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
voda skupa preskupa, heroin loš i nikakav
Daj ne pišite gluposti. Samo treba napraviti usporedbu koliko se kg kruha može kupiti u Danskoj za mjesečnu plaću, a koliko u Bosni i sve će nam biti jasno. Standard u Danskoj i Bosni, kao nebo i zemlja
@peroSB Nemas ti pojma.. Ti mislis u Danskoj svi bogati ne znaju sta ce od para. U Kopenhagenu ljudi rove po kontejneru navece i pomoc se prikuplja djeci i bolesnima. Na rentanje stana ti ode pola plate i ostane ti da zivis ono drugo pola. Pored toga struja, voda, obdaniste, prijevoz, i ostale osnovne stvari su namjanje 3 puta skuplen nego u BiH. Za tvoju informaciju jedan prosjecan hljeb u pekari u Kopenhagenu kosta 45-52 krune- 12-14 KM... Kaffe latte to-go 34 kruna (12 KM)....
Cuj Rumunija u EU,nikako da skontam,i Bugarska😂
napravite neki koeficijent, odnos prosjecne plate naspram cijene hljeba i zitarica, kladim se da smo u top10
Zato svi koji okuse danski kruh ne vraćaju se u BiH do penzije.
Zamisli sada koliko hljeba mozes kupiti u Rumuniji za Dansku platu