Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tezak zivot. Ispunjen zivot.
Bravo za nase vrijedne Hercegovke! 👏
Podsticaj ! 🇧🇦👏
Sve ide k tome da od plate za koju treba mukotrpno raditi (realni sektor) na kraju mjeseca nista ne ostane. Dakle hrana, kirija, gorivo, rezije i ostalo dok platis, uz prilicno ekonomisanje, dobiješ 0. Onda je bolje zivjeti na selu, manje stresa, sam svoj gazda, bolja hrana, i mozda nesto i ostane.
Imas sve svoje, plus ako nesto prodas extra. Danas idu u grad, rade crnce za drugog, da bi jeli i zivili nezdravo.
Ja sam pobjegao sa ovakvog mjesta. Došao sam u Sarajevo i hoću fakultet, hoću dobar posao. hoću 300 hiljada KM kredita za stan kod Vječne vatre da vraćam 30 godina, hoću pravo dobro auto....hoću da se nikad ne sazna da nisam rođeni Sarajlija....hoću sve. Hoću da po cijeli dan šepurim u gradu, a i da svom selu gdje sam rođen pokažem ko sam ja. Eto.....a vas dvije se patite. Kad malo stanem na noge idem u stranku da raja glasa za mene.
Rama je Bosna, hvala lijepa.
Pitanje dana kad će većina vašim stopama... svako dobro:)