Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire jel ti i za ovo Dodik kriv? Jedan drugog za propale projekte nadopunjujete.
Isto kao za Burj Zonu 🤣
@kessler zašto je dobra vijest?
Taman za izbore 2022 pripremit novi kamen temeljac.
Ali na čistom terenu.
Euro Asfalt je pokušao "izvaditi" iz gabule svog šefa Bakira, ali nešto im ne ide. Naravno da EBRD ne dozvoljava ovakve igranke. Strabag je bio glavni ugovarač, a ne podizvođač i ne može se to baš onako kako smo mi navikli, haj nek sad preuzme moja firma.
Ovo već spada u zonu sumraka, a vrijeme je da neko i odgovara za odštetu koja će biti isplaćena Strabagu. Mislim da bi ista ova trojica koja su otvorila radove trebali i dati neke odgovore. Ovdje još nije ni navedeno, Strabag će dobiti veliku odštetu na ime penala, a laž je da iko može u ovoj situaciji davati naloge Strabagu. Gluposti, investitor je krivac za raskid ugovora i snosiće sve posljedice.
Prema onome što je napisano, rekao bi čovjek da još uvijek izvođač ima neke obaveze. Vraćanje u prvobitno stanje biće urađeno o trošku investitora, odnosno nas građana BiH. Može se desiti da to Strabag odradi ako procijene da im se isplati, ali sve će im biti ponovo plaćeno. Kod nas je predsjednik mjesne zajednice izgleda i tumač međunarodnih ugovora.
Zna se od samog početka da je projekat HE Vranduk propala priča.
spremit ćemo se za 7. kamen temeljac, akobogda, izbori 2020
Pa trebali ste znati 2016 čim su ova 3 lopova, profiter , kriminalca postavili kamen temeljac da to ne moze uspijeti.
Sto neko opra pare diplomatski
Uzli milijune i vrati na staro, tako se pare peru.
Kako je moguce ovo, kakvi su to ljudi i zasto se ne ubiju svi koji su zidali temeljac.
na balkanu ništa novo
zato smo balkan :)
Ahahaha,tito napravio desetine mega hidrocentrala a seljacka bakirova bratija ne moze ni jednu. Pljuc
Zato što danas moraš dobiti saglasnost građana i može te blokirati i ćumez koji je evidentiran u ZK. U Titovo vrijeme su se potapala cijela sela i ogromne površine najplodnije zemlje i niko se nije smio buniti!
@IceBlue ali se i gradilo .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovdje se kamen temeljac svake 4 godine postavlja
Kako je krenulo mi cemo jos malo morati uvoziti kamen za polaganje ovih kamena temeljaca ...
heheheh najjaci :))
kodagledam najpovoljni ponuđači će biti kinezi
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Gdje god Scepo ima udjela to se ugasilo! Da uhvati za zelen list on bi se osusio!
Strabag izgradio pola europe i izgradili bi i tu elektranu da nasi ne seru kao i sa svim. Poceli se ugradjivati a nema toga kod svaba. I nece Strabag tu nista dzaba uraditi sve ce se to platiti ako ne odmah onda kroz tuzbe pred eu sudovima. Nemojte misliti da ste ih zajebali, prosla su ta vremena.