Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH je atraktivna i povoljna zemlja za laganje
@Parazit ja ovdje ne stojim na debati.... ali, hvala na interesu
hasane mjenjaj terapiju
pa naravno kad nemamo nikakva radnicka prava a i dobro smo skroz placeni
Uz korupciju na svakom nivou od sitnog sluzbenika do nacelnima opcine i ministara, samo lud ce uloziti, a ko je vec...tesko njemu.
Zemlja koja propada svaki dan sretno sa ulaganjima
Na cemu si ti haveru..
Ahahah nisam se ovako nasmijao vec dugo! BiH je zemlja pogodna za Zelenase i Reketare pa ko je lud neka ulaze u tudje dzepove!
Slazem se gospodine Hasane samo su nasi politicari jos vise atraktivniji u lazima i lopovluku pa stoga potencijalni ulagaci od okrecu glavu
prvo protjerati političare.
Naravno da je BiH atraktivna za ulaganja. Turizam, poljoprivreda, industrija itd... jako puno je mogucnosti, samo treba uskladit zakone i olaksat ulaganja.
Sto voli Klix izbrisati komentar.
Vidim, investitori se tuku u redu za investiranje u BH, koji ce prije. :D :D :D
kad smo atraktivni ;)
koliko bi onda bila atraktivna da nema sto nameta i glupe birokracije i čekanja
100 000 novih radnih mjesta?
hasane mjenjaj terapiju
hasane mjenjaj terapiju