Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će oni što kažu ne isplati se i odoše gledati turske serije
Da nisam završio fakultet slično bi napravio jer moji posjeduju mnogo zemlje na selu. Ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor.
a onog hrvata oko travnika sjebašte.
Hajro dragi, preputovao sam svijet od Australije do USA. Rodjen sam u glavnom gradu BH, nema sta nisam vidio, dozivio i pregurao u zivotu. Dosao sam u tu poziciju da se krug znanja i iskustva polahko zatvara, a zakljucak je da nema veceg meraka i rahatluka od toga biti u svojoj domovini i sam svoj gazda. Moj je cilj povuci se od svega i lakapo negdje na selu staviti tacku na I. Puno srece i bericeta tebi i porodici :)
Nisam grabio pajdara. Zato sam putovao, upoznavao ljude i njihove obicaje. Gdje god sam mogao pomagao sam drugima, jos uvijek to radim.Samo sam zelio kazati da je domovina mjesto gdje se covjek najbolje osjeca, a selo i priroda su lijek.
I nemam puno godina, samo sam se rano otisnuo u svijet :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato ja imam sve a ti nemas ni stoke :/
Zato ja imam sve a ti nemas ni stoke :/
Hajirli to bili vrijedni covjece
Ti*
Svaka cast legendo.
Svaka čast ljudino!
Svaka čast ljudino!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Bravo Domacine
Poznam čovjeka koji je prije 10 godina počeo sa 2 krave 4 janjeta i 2 jarica, uz pomoć ministarstva poljuprivrede danas ima farmu pravu i čovjek mjesečno zarađuje 5 hiljada Maraka,, samo treba raditi
Milorad Dodik??
bez posticaja ovaj posao je propast
Dokaz da se jos uvijek ovdje moze od postena rada zivjeti.Problem je sto su se mnogi od nas pogospodili pa bise kako hljeba bez motike
a onog hrvata oko travnika sjebašte.
bravo Hajro..da drzava potice bolje ovakve ljude bilo bi bolje za poljoprivredu i stocarstvo..nije ovo lak posao..seljak mora postojati..jer treba svakome mlijeko i meso
@pascal pusti dijete. Zarađivao 700 KM mjesečno ko freelancer. Bolje da se u Bingo zaposlio. Možda bi imao i zdravstveno. Na neto platu ide još gotovo 70% poreza, a njemu puno 20%. Tačno nismo bolje ni zaslužili.
Svaka čast majstore, lijepo je vidjeti ovakve priče.
Svaka cast