Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obećavao je i prije pa gdje je pomoć? Pred izbore obećavaju svi sve i svašta
@malosutra75 On nije duzan uopce da pomaze to je njegova dobra volja. Federalno ministarstvo je duzno da pomogne njima se obrati.
@damir0201 Ajde tele jedno procitaj zakon o organizaciji uprave i probaj skontati sta je cija nadleznost...e cuj Federalno ?? e bas si telac
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kriminalac teški sta je sve obecao prošli put od hotela Hilton pa nadalje sad samo rupetina a sin mu drzi parkinge i reketira ugostitelje!
Bas se uklapa u to stado ali vise bi mu telad odgovarala
Jel i ovo promo?pitam za jarana
KLIX, dosta je predizborne kampanje... budite neutralni i ne prikazujte bilo kojeg kandidata za bilo koju stranku i sta oni rade tokom kampanje!
Poljoprivrednici i stočari iz STAROG GRADA ?????????? Ne kontam gdje su livade u starom gradu!
Ofirno.
NADAM SE DA NECE POBIJEDITI.
svakako ide gore po sir i kajmak.
nek istrese iz svoje kese kad je toliki hadžija
Ako treba i pasije govno ce ovi sa plakata pojesti samo da dobiju glas, ja sta ih je, pa fali bandera koliko njih ima, a tek glave, pa ni jedna pismena
Posljednji obilazak. Sto ga je obilazio obilazio je. Poslije izbora kad izgubi ionako ide u prdekanu na duzi niz godina kriminalac jedan
Prije bar nesto i urade pred izbore, sad samo obećavaju...
Seljacka opstina 😂😂😂
Svugdje u svijetu Stari grad je sinonim zna se za što, samo ovdje za poljoprivredu i stočarstvo
@Hercegbosanskivitez nije Stari Grad od Vijećnice do ekonomije, valjda je poznato da je 99% starog grada u brdskim dijelovima, "suncana i memli" strana. Tako da su ta brdska podrucja i pogodna za poljoprivredu.
Neka te tu Ibrahime. Ostani u toj bajti i neka te do daljeg. Mi ćemo te pozvati kad se sve završi. Treba neki normalan načelnik a ne spadalo poput tebe.
Smrad