Privreda
18
H&M cilja na Etiopiju
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas je njima do H&M-a
Vala bas, samo im H&M fali i sve ce bit ok.
ka' ce u Saraj'vo?
Prvo aprilska šala? Ček ba nije april sada :D Kao što kaže ova: " Baš je njima do H&M-a".
Pa umjesto sto sada prave rasprodaju malih brojeva, nasli su idealno trziste za to :) Kod njih covjekag M velicine zovu "Buco"
Bolje im je da kod nas otvore, vise ce im se isplatiti...
...sad će bit' gladni i fancy obučeni...
Smiješno? Ne, žalosno, ccc
ja se pogubio u ovom članku.
Naslov je totalno zargonski. Boze me sacuvaj, satronovinarstva
Ovaj portal posećujem u prolazu zbog neverovatno duhovitih komentara u masi hm komentara međusobne "ljubavi" 3 naroda u BiH. Elem, ovaj tekst je genijalan ali genijalan, ovo treba uspeti. Podnaslov: "Švedska modna trgovina Hennes & Mauritz (H&M) proširit će svoju prodajnu mrežu na Etiopiju, nakon što su 80 posto svoje proizvodnje koncentrisali na azijske zemlje." Onda o čemu je stvarno reč: "Probne narudžbe dogovorene su sa dobavljačima u Etiopiji, a nove fabrike izgradit će se ove jeseni. Još uvijek se ne zna koliko će dobavljača koristiti i kada će fabrike biti spremne za proizvodnju. "
kontradiktornost.ba To je pravi naziv ovoga portala
Bolje nahranite te jadne ljude stoko !
ma najvjerovatnije da će kenijci radit na plantazama pamuka :D
Iz teksta se da zaključiti da će u Etiopiji biti proizvodnja, a što protivoriječi naslovu teksta
Pa zašto ne!!! Sa materijalom koji inače troše za jednu majicu kratkih rukava sada mogu da obuku od glave do pete jednog etiopljanina!!!! Ono što je bitno je profit, zar ne?!!!!!
pa stvarnoooo ccc