Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dvije pune decenije, strane kompanije i putnici ih zatrpavaju parama, hvalili su se rekordima iz godine u godinu, kvadratnog metra novog asfalta nisu nadogradili na manevarske povrsine i za par mjeseci frtutme 13 miliona duga. Bruka i sramota, kao o sve u ovoj jadnoj Bosni.
Jedini rekord koji imaju da su najneprometniji aerodorm u Evropi... pa njih tuce Dubrovnik sa 3.000.000 putnika.. sta ces vise 😂😂😂
A jadni aerodromski taksisti? Hoce li se moci pokrpiti od onih 200% od normalne cijene sto su naplacivali?
Dok bude ista bolje bit ce vakat ic na onaj svijet
A zapošljavate nove stranačke uhljebe , a stare radnike šaljete kući na čekanje , fuj bagro pokvarena .
Dobar je Sa aerodrom strasno.. Dodjes u Sa (mini cernobil) i onda ne znas kako da dodjes do slijedece tacke... ah da nema puteva... zatvorite ga ofiramo se... ionako je najneprometniji aerodrom u Evropi halo 😂😂😂
Dugo su se sa aerodroma hvalisali predhodnih godina kako obaraju rekorde da smo mislili da je aerodrom u Frankfurtu kao aeroklub za sarajevo ja tako ljude ubjeđivao a oni kažu sa svake minite polijeće i spušta se avion u Frankfurtu a njima kažem u nas u Sarajevu svake sekunde.
Da su potpisali ugovor za Wizzairom za više destinacija ne bi znali šta će od posla...
prepraviti sve u teniske terene...
Jel još uvijek direktoru plata 10.000?
Eto pa vi gradite u Bihaću , Trebinju.... Još gubitaša i lopovluka, da možete lapati iz budžeta lovu, kao i ovi pokriće vlada federacije. Deri uzmaj, koliko vam treba
Sve firme koje inače pozitivno posluju, a sad uslijed korone imaju gubitke, treba podržati i pomoći im.
Samo vi naplacivajte ulaz za dijasporu pa ćete konjska kola voziti
Nadam se da se neće zadugo oporaviti i neka naprave luna park i par igrališta kad propadnu! Imati će veće prihode...
Na aerodromu cistacica ima 1300 do 1500 maraka neto plate jos se drzava ce da se zaduzi za njih..
3 godine ce trajati oporavak ako sad sve prestane. Obzirom da ce ovo s.... oko korone trajati jos 2 godine oporavak ce trajati 10 godina.
Ko je za -loco down? -Nema dnevnice u kuci, vele nadnicari. Ima! Veli sluzbenik sto radi -od kuce. -Ne brinem za hranu, al propade poso. Kaze sitni poduzetnik. -Podrzavam! Kaze institucionalac koji ce i dalje ici na posao. -Samo tako! Veli uhljeb kojem ide plata. E ne znam sta bi rekli veliki biznismeni.
Neku večer sam se vratio preko aerodroma. Imaju ljude koji redaju ljude i govore ljudima u redu gdje će na pasošku kontrolu iako to vide i oni u redu.Toliko o uhljebima.