Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to ce biti vrlo jednostavno kad nam uvedu, teta iz opstine kaze, treba ti obrazac C5183-F i odnesi ga na treci sprat, druga vrata lijevo skroz niz hodnik s desne strane kod omera da ti potpise, pa onda odnesi na na ovjeru sprat -1, kopirnica je u drugoj zgradi, odmah kod trafike, pa mi dodji da ti dam uplatnice i popunis zahtjev, pa ces odnijeti na protokol i ovjerenu kopiju licne karte, cips i rodni list ne stariji od 6 mjeseci, i da si nekaznjavan iz mup-a, pa donesi da ti kazem sta dalje
Hahaha. Bas je ovako 👍
Svako normalan ce gledati da prevari drzavu i da izbjegne zakon, a ne da dusanki majkic i onim smrdonjama u parlamentu puni dzepove kroz poreze
https://www.binance.com/en/activity/referral-entry?fromActivityPage=true&ref=LIMIT_VLTER9WB
Da hoce uvest ovaj zakon pa da rasprodam ove moje bigtoine.
Narko dileri, trgovci oružjem, pranje krvavog novca sigurno ide via kriptovaluta ..
U 2020 0.7% transakcija Bitcoinom su bile takve kakve govoris
Kani se kriptovaluta, krah je poceo krajem prosle godine i nastavit ce jos dugo vremena. Ko god sad ulozi ce samo vidjeti kako padaju vrijednosti
lud,zbunjen....
Dodik dobro poznaje oblast. Cekam BIH Satoshija da nam kazemo sta i kako 🤣🤣🤣
Koliko će stajati ovdje ova reklama za kripto? Uništiše sve ove pare ‘za džaba’, i sve ostalo šuplje što nije zasnovano na realnoj ekonomiji. Nekad se živjelo u skladu s prirodom i u skladu sa mogućnostima.
VELIKI SU VEĆ POČELI MASOVNO PRODAVATI, NPR TESLA, ŠTO LOGIČNO DOVODI DO PADA KRIPTOVALUTA... SAMO NAIVNI MOGU VJEROVATI DA VALUTA MOŽE OPSTATI SA POKRIĆEM U RAZVOJU ALGORITAMA (TZV. RUDARENJU), A BEZ OSIGURANJA/POKRIĆA U ZLATU ILI DRUGOJ VRIJEDNOSTI POPUT JAČINE DRŽAVE I SL.
tesla nista prodali nisu, provjeri wallet, javno je sve dostupno. Znaci pojma nemas o kripto, neko ti nesto rekao umjesto da naucis pa sam provjeris.
Nisam za crypto, ali pogledaj američki dolar. On nema pokriće u zlatu još od 1971. kada je to ukinuo Nixon. Posljednjih 50 godina Amerikanci štampaju novac po potrebi. Dakle, može se i bez pokrića.
VELIKI IGRAČI NISU ULAGALI U BIT COIN ZATO ŠTO SU VJEROVALI DA JE TO DUGOROČNO ODRŽIVO I ISPLATIVO, VEĆ SAMO DA NAPUMPAJU VRIJEDNOST I NAVUKU NAIVNU SITNU BURANIJU DA ULAŽE, DA BI VELIKI PRODALI PO VEĆOJ CIJENI I ZARADILI.
PRODAJTE KRIPTOVALUTE DOK MOŽETE, DA NE BI NA KRAJU SVE IZGUBILI. SVJETSKI MOĆNICI DRŽE BANKE I PITANJE JE SAMO DANA KADA ĆE SE KRIPTOVALUTE U POTPUNOSTI ZABRANITI. NU BUDUĆNOSTI ĆE BANKE UVESTI BLOCK CHAIN TEHNOLOGIJU A BIT COINI I OSTALE KRIPTOVALUTE KOJE NISU POD KONTROLOM BANKA ĆE JEDNOSTAVNO PROPASTI.
PRODAJTE KRIPTOVALUTE DOK MOŽETE, DA NE BI NA KRAJU SVE IZGUBILI. SVJETSKI MOĆNICI DRŽE BANKE I PITANJE JE SAMO DANA KADA ĆE SE KRIPTOVALUTE U POTPUNOSTI ZABRANITI.
Be quiet and keep mining.
A struja buraz?
Čuj kretena,ovi novinari se trebaju prvo dobro educirat po pitanju ove teme pa tek onda pisat članke i uostalom već postoji mjenjačnica bcx.ba
Kakvi mi i trgovanje
Prodaja magle Haram zarada