Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ti problem to ne smanji dobro gesto Gorenja...
Sve je to jako lijepo, ali je ova pomoć preuranjena. Sva ta bijela tehnika trebala se dijelit po principu frižider u ruke obitelji kojima je poplava sve uništena. Prvo očistit kuće, sanirat štete na objektima koji su uništeni pa tek kada sve to bude napravljeno dati tim stradalnicima kućanske aparate. Zna se kako će ovo sve ići. Dovest će te aparate, strpat u skladište i onda će biti piši kući propalo! Sve će polapat lokalni mafijaši koji su u čvrstoj sprezi sa političarima. Lažirat će se uvozna deklaracija robe i ta ista roba će se prodavat po trgovinama po punoj cijeni. Onaj jadnik koji je trebao dobit vešmašinu zađabe morat će platit tu vešmašinu za 400 eura dok će ta ista vešmašina u Hrvatskoj prodavat po 300 eura. Ljudi moji pa ova banda lapa živežne namirnice gdje neće bijelu tehniku ili onaj najmještaj koji treba doći iz Turske.
...elem, u zemlji gdje je rodno mjesto nekadašnjeg šipad-a, ne postoji fabrika parketa/laminata...pročitah da će u 3 države trebati stotine hiljada kvadrata podnih obloga..srbija i hrvatska imaju tu proizvodnju, a mi izvozimo trupce...i krademo šume tako dobro da ćemo jednog dana završit komplet u jadranu i savi...
To ti je tako commie kad idemo uvoznom lobiju u interes...
“Pa vi niste normalni!” Kako vas nije stid
koga?
osamljeni vuk andricgradnovi Bolje nek vrate repa Slovenci sto su zazdili stedisama Ljubljanske banke! neka izdvoje koliko hoce....iz inata necemo da kupujemo gorenje proizvode...
hvala ljudi
250 hiljada na ove tri drzave nije nista u odnosu na odluku vijeca ministara:DA BIJELA TEHNIKA NEMOZE ULAZITI KAO HUMANITARNA POMOC.Ta odluka je mnogo skuplja od navedene donacije,i moze se samo zamisliti ko je inicirao zabranu.Samo za Bosnu je trebalo da krene u prvom kontigentu 50-tak slepera bijele tehnike,a sta je sa Srbijom.Nista ovdje nije slucajno.
...fala lepa, vešmašinci :)
neka izdvoje koliko hoce....iz inata necemo da kupujemo gorenje proizvode...
ivo je bio hrvat,sto ga ti onda nosis,pa nije ivo srbin.dje si ikad vidio ivu srbina hahahaha
lik555 u kojoj državi se nalazi Travnik?
PRIKAŽI ODGOVORE (27)