Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U drugim rijecima, nismo konkurentni, samim tim ste nam svi bi duzni finansirati nesposobnost. Nikada mi nije jasno bilo zasto je opravdano tudje pare dijeliti ljudima kojo ne znaju posao razvit......
NEIDE NOVAC SAMO VANI , VEČ IDE DEBELO I U NJIHOVE ĐEPOVE I NE SAMO TO RAZORILI SU SVE NAŠE ,,DOMAĆE,, DA BI ONI IMALI TAL. LES MISSERABLES ! JADNICI.
Ja mislio nesta u vezi kosarke..
Bio sam na sajmu domaće privrede i nisam baš siguran da su cijene vaših proizvoda konkurentne. Mislim da se malo pretjeruje sa cijenama recimo đemova.
@Posljednji Mohikanac. a pod "prirodno i domace" svasta poturaju. ne svi, ali vecina gleda da sto jeftinije prodje pri pravljenju i sto vise zaradi.